Principal » Internet » Cât de mult berbec la telefon?

Cât de mult berbec la telefon?

Internet : Cât de mult berbec la telefon?

Cu ceva timp în urmă, eficiența telefoanelor inteligente a început să fie o prioritate pentru producători. Procesoare puternice, o mulțime de memorie RAM, grafică și afișaje excelente - chiar și computerele pe hârtie arată prost. Dar dacă această urmărire are sens? Cât de multă memorie RAM de pe telefon este necesară în funcție de aplicație?

Cu ceva timp în urmă, vârful de lux și dorință au fost smartphone-uri cu 1 GB de memorie de operare RAM. A fost suficient să utilizați aplicația în mod liber și confortabil din aplicație, adică. Browser web, site-uri de rețele sociale sau jocuri. Din păcate, aplicațiile se dezvoltă și, prin urmare, creșterea cerințelor lor pentru resursele de sistem, inclusiv cantitatea de memorie RAM.

2 GB - minim total?

Pentru a utiliza smartphone-ul a fost confortabil, selectați modelul cu cel puțin 2 GB de memorie de operare RAM. Asta e suficient să navighezi pe Internet, să folosească rețele sociale și să ruleze jocuri mai simple. Cu toate acestea, trebuie amintit că, după începerea multor aplicații în același timp, sistemul poate reacționa cu o întârziere considerabilă.

3 GB - nu este suficient pentru fericirea completă?

Pentru un ușor mai solicitant care nu-i plac jocurile mobile, dar doresc să utilizeze mai multe aplicații simultan fără probleme cu performanța, acestea ar trebui să opteze pentru un model cu cel puțin 3 GB de memorie de operare RAM.

4 GB - optim și viitor!

În prezent, alegerea optimă va fi un smartphone cu o memorie de 4 GB. Cu ceva timp în urmă, modelele cu această amintire au fost scumpe, astăzi vom găsi multe propuneri interesante cu privire la raftul mediu de stabilire a prețurilor. În acest caz, atât cei care au nevoie de performanță în multe aplicații, cum ar fi browsere cu mai multe file aplicații active, sociale, editori foto, etc. În același timp, doresc să joace confortabil în chiar solicitante jocuri, acestea vor fi îndeplinite în totalitate.

6 GB și mai mult - dacă are sens?

Teoretic, deoarece memoria cadrului nu prea mult, dar nu mai este nici un sens să investească în telefon cu o astfel de memorie chiar și în ceea ce privește aplicația viitoare. Înainte de 6 GB RAM și mai mult, voi avea nevoie, procesorul folosit pe telefon și alte componente va deveni învechit, deci va fi necesar să se schimbe la un model mai nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu