Principal » Android » Magazinul IKEA

Magazinul IKEA

Android  : Magazinul IKEA

Magazinul IKEA este un director la îndemână cu o ofertă de rețea de cumpărături IKEA, pe care o putem vedea pe telefonul smartphone sau tabletă. Aplicația facilitează, de asemenea, achizițiile din IKEI și acest lucru se datorează catalogului extins de produse și posibilității de a le adăuga la lista de achiziții.

Un mare avantaj al aplicației magazinului IKEA este lizibilitatea și interfața intuitivă. Informațiile conținute în acesta sunt grupate într-un mod transparent și ușor de înțeles. În ecranul de aplicație există, de asemenea, o comandă rapidă la lista de cumpărături tot timpul, datorită căruia putem trimite informații despre produsul disponibil la IKEI, care ne interesează.

Programul vă permite să selectați magazinul IKEI implicit, pe baza informațiilor despre locația utilizatorului. Cartea de vizită a magazinului are imagini, ore de lucru și promoții disponibile la prețuri. La rândul său, în meniul lateral, pe care îl vom scoate pe partea stângă a ecranului, vom găsi funcții suplimentare: Motorul de căutare al produselor IKEI, precum și un director mare (grupate pe categorii simple, cum ar fi birouri, gătit, scaune, Mobilier la televizor și suporturi, iluminat, ornamente etc.), unde găsim informații detaliate despre produsele disponibile în Ikei. Catalogul oferă, de asemenea, informații despre disponibilitatea produsului în magazinul selectat și vă permite să îl salvați pe lista de cumpărături.

Un instrument foarte util în aplicația Ikea Store este un scaner, prin care putem scana codul de bare, codul QR sau numărul produsului indicat din oferta IKEI și, în acest fel, aflați mai multe despre el.

Unele funcții de aplicație sunt disponibile numai pentru utilizatorii înregistrați. Aceasta este de a sincroniza listele de cumpărături între dispozitive (în aplicații și pe site-ul IKEA.COM), precum și posibilitatea utilizării promoțiilor de prețuri disponibile pentru deținătorii de carduri familiale IKEA.

Recomandat
Lasă Un Comentariu