Principal » Internet » Igetter2.9.7

Igetter2.9.7

Internet : Igetter2.9.7

Igeter este un manager avansat și un accelerator de descărcare de fișiere într-una care poate concura cu îndrăzneală cu alte aplicații de acest tip, oferind multiple funcționalități care permit descărcarea mai rapidă a fișierelor de pe Internet.

Programul implicit se integrează cu toate cele mai populare browsere web, activând automat când faceți clic pe linkul NP. cu un program. În comparație cu fișierele obișnuite de descărcare, IGetter vă permite să obțineți o rată mai bună de transfer prin împărțirea datelor descărcate în piese mai mici și descărcarea lor independent una de cealaltă - desigur, combinându-le în fișierul final după descărcarea tuturor segmentelor. De asemenea, programul vă permite să reluați descărcarea care a fost întreruptă din anumite motive, oferă descărcarea fișierelor pentru a descărca și vă permite să descărcați date conținute pe site-uri web și nu numai.

Igetterul este, de asemenea, o monitorizare clipboard, căutarea automată a oglinzilor mai rapide (surse alternative), suport pentru protocoalele http, FTP, servere proxy și o mulțime de funcționalități suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a reduce rata de descărcare sau setările pentru descărcare automată specifică Extensii de fișiere. Avantajul este, de asemenea, o interfață de utilizator transparentă, disponibilă și în versiunea lingvistică poloneză.

Atenţie!

  • Versiunea de testare (Shareware) nu are restricții funcționale, dar programul în sine vă va reaminti o versiune neînregistrată a aplicației.

Recomandat
Lasă Un Comentariu