Principal » Android » Ifttt

Ifttt

Android  : Ifttt

Ifttt este o aplicație aparent mică care are posibilități cu adevărat impresionante. Acesta permite utilizatorului să specifice sarcinile automate efectuate în date, ceea ce vă permite să economisiți în mod semnificativ timpul. Inițial disponibil pentru titularii iOS și iPhone, acum îl puteți folosi pe smartphone-uri și tablete folosind Android. Această aplicație este, de asemenea, cunoscută sub numele de "dacă acest lucru este atunci", ceea ce explică literalmente funcționarea acesteia.

Trebuie să aveți un cont care poate fi configurat de la nivelul său. Toate datele sunt sincronizate între mai multe dispozitive. Fereastra principală arată ceva care poate fi numit logo-ul acțiunilor efectuate, istoria a ceea ce aplicația automată și ceea ce utilizatorul sa schimbat în setările sale. În meniul lateral alunecător, acest lucru este cel mai important, creând așa-numitul. "Reguli ". În ele, utilizatorul poate specifica starea și acțiunile pentru a efectua după împlinirea sa. ITFFF suportă șase canale pentru Android (setările dispozitivului, locația, notificările, mesajele SMS, conexiunile și fotografiile), precum și o serie de servicii externe, cum ar fi Blogger, Facebook, Evernote, Oneedrive, Gmail, Twitter sau Instagram. Ca rezultat, este posibil să se creeze sarcini automate, cum ar fi: Dacă un utilizator va efectua o fotografie prin telefon, trimiteți-le automat la serviciul Instagram.

Baza de date a site-urilor acceptate este impresionantă. Pentru persoanele care nu au făcut ideea despre modul în care iFttt poate fi folosit pentru a pregăti un marcaj special pentru a căuta reguli gata. Puteți găsi colecții pentru anumite grupuri de persoane, cele mai populare reglementări, precum și obținerea recunoașterii recent. Aplicația este partajată gratuit, din păcate, nu are o interfață în poloneză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu