Principal » Internet » Ifixit Apple TV 4, aplicația sa a zburat de la App Store

Ifixit Apple TV 4, aplicația sa a zburat de la App Store

Internet : Ifixit Apple TV 4, aplicația sa a zburat de la App Store

Astăzi noaptea de la App Store a dispărut aplicația Icixit, cunoscută în primul rând din faptul că începe tot ceea ce va cădea în mâini și apoi publică instrucțiunile de reparații sau înlocuirea pieselor. De data aceasta, totuși, a rupt ceva care nu va putea repara - încredere.

Pe pagina Icixit a existat o instrucțiune detaliată pentru desfășurarea viitoarelor televiziune Apple. Nimeni nu minte să arate ceea ce echipamentul are un măr în mijloc. De data aceasta, producătorul a considerat că Ifaxit a încălcat contractul de dezvoltare în cadrul căruia a primit echipamentul. Contul de dezvoltare a fost blocat, iar cu el cu App Store a dispărut aplicația IFIXIT pentru iOS.

îl repar.COM

Serviciul de servicii a fost, desigur, conștient de riscurile pe care le ia prin publicarea informațiilor cu privire la conținutul locuințelor inaccesibile la cea de-a patra generație de Apple TV. În ciuda acestui fapt, ea a decis să spargă contractul și să arate noul echipament din lume. A meritat? Probabil da, pentru că dacă instrucțiunile media au scris puțin, eliminând aplicația din magazinul de aplicații a fost descrisă destul de largă.

Deși mulți dezvoltatori au arătat lumea Apple TV, pentru moment, numai dacă Ifixit a suferit consecințe grave.

îl repar.COM

IFIXIT nu intenționează să re-pregătească aplicațiile pentru iOS și să treacă prin procesul plictisitor de adăugare la App Store. În schimb, site-ul web va fi adaptat la utilizarea pe smartphone-uri, deoarece decizia era încă înainte de pierderea contului de dezvoltare.

Deoarece aplicația iFixit nu mai este disponibilă la App Store, rămânem utilizând pe Android sau Windows Mobile și, desigur, așteptăm o nouă pagină mobilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu