Principal » Internet » IFA: rucsacuri și pungi, datorită căruia nu veți mai rămâne niciodată în energie

IFA: rucsacuri și pungi, datorită căruia nu veți mai rămâne niciodată în energie

Internet : IFA: rucsacuri și pungi, datorită căruia nu veți mai rămâne niciodată în energie

Scurt acționarea pe dispozitivele electronice a bateriei reprezintă o mare calamitate a timpului nostru, dar lipsa de soluții alternative la această problemă. La IFA, ați putea vedea, printre altele, pungi destul de elegante și rucsacuri practice cu panouri solare, Sunnybag. Această companie utilizează panouri foarte ușoare, flexibile care pot fi cusute cu succes pe o pungă sau îmbrăcăminte.

[1/2

La stand, s-ar putea vedea, printre altele, ultima companie nouă. Școala este un rucsac de 21 de litri cu un loc pentru un laptop de 15 inch în camera principală și un caz detașabil pentru un laptop de 7 inch. Panoul inconspicut de caz are o putere nominală de 5 WP, care, potrivit producătorului, ar trebui să permită provocarea telefonului smartphone în 2-3 ore într-o zi însorită, dar merită să tratați aceste valori cu o distanță. Timpul de încărcare depinde de vreme și, din păcate, pe zilele noroase, ne putem aștepta ca dispozitivul să necesite chiar mai mult de zece ore pentru a se reîncărca.

[1/2
[1/2

Rucsacul a fost realizat din material de nailon, protejat împotriva spargerii. Atât modelul, cât și celălalt prezentat la târg, au arătat solide și bine construite. Într-un caz detașabil, așezat, veți găsi un slot USB la care puteți atașa orice cablu de încărcare. Recomandat de reprezentanții companiilor Practica este de a încărca o baterie portabilă atunci când doar o tabletă nu este o tabletă pentru a nu pierde ocazia de a obține energie liberă.

[1/2

Pentru cei care caută o soluție elegantă și durabilă Sunnybag a pregătit o colecție de pungi din piele, iar pentru cei care prețuiesc originalitatea, au introdus pungile de plastic colorate. Panourile flexibile cusute pe ele au fost în plus consolidate, prin urmare, posibile zgârieturi și operațiuni accidentale asociate cu închiderea frecventă și deschiderea sacului.

Genți sunt proiectate pentru laptopuri de 13 sau 15 inchi. În interiorul fiecăruia dintre ele există, de asemenea, compartimente suplimentare pentru smartphone, tablete, pixuri, cărți de vizită și diverse lucruri mici. O baterie portabilă cu o capacitate de 2200 mAh a fost atașată la saci de afaceri.

Sunnybag frunze

Oamenii legați de rucsacul sau sacul propriu vă pot interesa posibilitatea de a cumpăra un panou care poate fi atașat. Panoul are dimensiuni 24,5 la 29 la 0,01 cm, există lumină, flexibilă, complet impermeabilă și vândută împreună cu bateria din set.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu