Principal » Internet » IFA 2020. Asta arată corect ca o perioadă de pandemie - ca o schype

IFA 2020. Asta arată corect ca o perioadă de pandemie - ca o schype

Internet : IFA 2020. Asta arată corect ca o perioadă de pandemie - ca o schype

IFA în numele din acest an a fost un membru suplimentar: ediția specială. Și acesta este un sufix diligent.

În loc de câteva sute de mulțimi, ușor peste o mie de invitați invitați. În loc de o duzină de opriri din care au ocupat orele, jumătate din sala de expoziții, jumătate devotată în principal între start-up-uri germane și două conferințe. Tot ce puteți vedea în 45 de minute.

Și, în sfârșit, în loc de nenumărate știri, pe care le-am atins și ne-am arătat, o imagine a sărăciei și a disperării. IFA 2020 este o imagine neplăcută și un rezumat trist al semestrului petrecut într-o febră pandemică.

  • Aceasta este prima șansă producătorilor de a arăta produsele nu numai pe ecranul monitorului. Evenimente virtuale îndeplinesc sarcina lor bine, dar ele nu înlocuiesc experiențe reale - au oferit organizatorilor prin deschiderea târgului IFA 2020. Fair, care cu multe pauze există pentru vremurile mediocrane interbalate.

Prima ediție este datată în 1924. Apoi a fost diferit. Dar în Berlin pentru prima dată am văzut m.în. Caseta de magneton, pe care Phillips a arătat în 1963. IFA este, de asemenea, "cel mai mare târg de tehnologie" în Europa. Evenimentul de poreclă a crescut deja în 2015. Când aproape 250 de mii s-au rostogolit prin sălile din Berlin. Persoane. Și, deși în ultimii ani, IFA nu a putut să se laude de produse spectaculoase noi, a fost întotdeauna un element important al calendarului tehnologic. Prin urmare, organizatorii au vrut să organizeze o altă ediție - pentru a arăta că industria se confruntă într-o pandemie destul de bine și în condiții controlate puteți crea un eveniment la scară largă.

Am reușit jumătate.

  • Luați pantofi confortabili - am auzit că mergem la prima mea IFA. Consiliul a fost pentru greutatea aurului. Indicatorii zilnici de pedometri au arătat peste 20.000 în fiecare an. Astăzi, dacă temperatura a fost puțin mai mare, ar fi suficient să răsturnați.

În fiecare an, Berlin Messe, terenul înclinat pe care are loc corect ar putea fi introdus din mai multe pagini. De data aceasta intrarea este una. La ușă, primul control, deși în mod surprinzător, fără măsurarea temperaturii. Dacă nu am o mască (desigur, am), pot primi unul la intrare. Verificați în mod eficient acreditarea și introducerea scărilor mobile. Chiar lângă doamnele cu cârpe și lichid dezinfectant, din când în când și apoi gunoi. Suntem în scările de recuperare la intervale de doi metri. După cum se dovedește mai târziu, distanța este un eyebore în capul organizatorilor.

O sală cu standuri este în principal enormă, spații goale, pentru a nu obține o persoană lângă persoană. Lângă fiecare lichid pentru dezinfectarea mâinilor și manipularea în măști, cleme și mănuși. El își atinge ochii că toți purtând măști și pe nas. placi Nenumărate și mesaje spiralate, care amintește de intervalul.

Și deși regulile de siguranță sunt păstrate, este imposibil să nu observăm goliciunea menționată mai sus. De peste o duzină de sălile, au fost folosite două, în plus, nu pe deplin. Expoziție Bună, la rândul său, o viziune neplăcută și o dovadă a cât de puțini au decis să arate în Berlin. Peste o treime ocupă un stand huawei substanțial (deși conferința însăși este virtuală) și, practic, singura marcă mai mare. În plus, Link TP, SatysSfier (popular în Germania, producătorul gadget-urilor erotice) și companii mai mici ale căror nume nu vorbesc prea mult. Este atât de ciudat că într-o scenă de conferință mare, prezența mea a marcat Qualcomm, TCL, LG sau onoare. Chiar lângă și, practic, noile produse au aratat Intel, Nvidia sau Samsung.

IFA 2020 a arătat că industria nu are evenimente fizice, întâlniri cu producătorii, atingerea și verificarea chiar blesteme, dispozitive noi sau soluții. prezentari virtuale au devenit un element indispensabil al giganți tehnologici, dar spontaneitatea lor a însemnat că transmiterea lor curge ferm. Este o soluție bună? Categoric. Vei deveni permanente? Greu.

O problemă separată este imaginea târgului de comerț IFA. De câțiva ani, el a vorbit despre o importanță descrescătoare a evenimentului. Producătorii preferă să se concentreze atenția jurnaliștilor și cele mai interesate de evenimente ale autorului. Prin urmare, goliciunea gravă a "ediției speciale speciale " poate să o facă în 2021. Giganții sunt reticenți în a fi înconjurați și atât de epuizați cu coroana și ochii critici, se uită la posibila sosire la Berlin. Pe de altă parte, CES 2021 va avea loc numai online, altul în coada de calendar MWC 2021 va acoperi o cale similară. Și apoi? Numai IFA 2021 va rămâne? Sperăm, fără "Ediția Specială".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonsetProgramingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu