Principal » Android » Acvariul de pește inactiv1.7.9

Acvariul de pește inactiv1.7.9

Android  : Acvariul de pește inactiv1.7.9

Idle Fish Aquarium este un simplu joc de strategie pentru dispozitive mobile pentru care dezvoltator polonez Garson Vivid Jocuri este responsabil. În timpul jocului, jucăm o fabrică de oxigen în proprietar, iar sarcina noastră este un magnat în această industrie.

Acvariu pește și alge sunt baza

Distracție în acvariul de pește inactiv începe ca un mic centru de oxigen generate. Procesul de producție al acestui element este foarte simplu. Avem acvarii în joc, iar în pește și alge de oxigen. Peștele colectează oxigenul din alge, transferați-l în gură la o mașină specială care comprimă și se presează la sticle care sunt produsul final al fabricii noastre.

Dezvoltare cu cheia succesului

Prin vânzarea sticlelor de oxigen menționate, primim monede virtuale care pot fi folosite pentru a extinde și îmbunătăți întreprinderea noastră. Este posibil.în. Îmbunătățirea unei mașini generatoare de sticlă sau creșterea cantității de pește și alge în acvariu. Îmbunătățirile ulterioare ale jocului vă permit să automatizați majoritatea activităților pe care utilizatorul le efectuează manual la început.

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • Un simplu joc de strategie pentru dispozitivele mobile
  • Scopul jocului: ca cea mai mare producție de sticle de oxigen
  • Numeroase îmbunătățiri hardware în fabrica noastră
  • Gratuit (cu opțiunea de micropayments) și poloneză

Recomandat
Lasă Un Comentariu