Principal » Android » Imperiul agricol inactiv1.41.3

Imperiul agricol inactiv1.41.3

Android  : Imperiul agricol inactiv1.41.3

Idle Farming Empire este un joc de strategie în care va trebui să vă gestionați cu pricepere propria fermă.

Care este jocul?

Zodicația animalelor, cultivarea plantelor, recoltarea și vânzările - pe acești piloni se bazează pe un gameplay în Imperiul Farming inactiv, unde încercați să câștigați cât mai mulți bani posibil și apoi să vă dezvoltați ferma. Jocul oferă o funcție de automatizare a fermelor, datorită căruia vom putea multiplica profiturile chiar și după oprirea imperiului în gol este dezactivat.

Tactici adecvate cu cheia succesului

Imperiul fermier imperment aparent "clicker ", dar, în esență, necesită dezvoltarea diferitelor tactici. Merită să țineți cont de precipitații și la soare, în funcție de condițiile meteorologice pentru a crește producția. Există, de asemenea, important să se facă alte decizii, deoarece diverse investiții pot decide cu privire la viitorul fermei dvs.

Gratuit, dar cu micropayments

Pentru descărcarea imperiului agricol inactiv, nu este plătit nicio taxă. Deși jocul este gratuit, avem opțiunea de a elibera bani reali, datorită căruia vom dobândi o varietate de aditivi pentru utilizare în timpul jocului (inclusiv elementele care accelerează realizarea progresului).

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • O combinație de strategie cu elemente de simulator de fermă
  • Plumb de cereale și cultivarea animalelor
  • Îmbunătățiți și automatizați ferma dvs

Recomandat
Lasă Un Comentariu