Principal » Internet » Modificări în apariția aplicației - Google funcționează pe un nou design

Modificări în apariția aplicației - Google funcționează pe un nou design

Internet : Modificări în apariția aplicației - Google funcționează pe un nou design

limbaj de design Design material va fi reîmprospătată. Google pregătește oa doua versiune care va schimba m.în. Google Chrome Aspect. Browserul va primi un nou set de culori, îmbunătățiri mâner pe ecrane tactile sau modificări în bara de card.

După patru ani după prezentarea designului materialelor - limbajul designului interfețelor, Google se apropie de ediția de generație următoare. Existența designului materialului 2 a fost descoperită în cromul Gerrit de către dezvoltatorii XDA. El nu va introduce schimbări mari, acesta va fi o dezvoltare a conceptelor actuale.

Sursa: dezvoltatorii XDA

Aprobarea codului de la Chromium Gerrit se referă la modificările interfeței Google Chrome. Bara de card este de a avea înălțime a crescut, modificări să aștepte pentru aspectul de card, precum și conținutul lor - text și alerte și butonul de închidere de card. La rândul său, celelalte butoane și tipografii cardului nu vor primi ipoteze noi vizibile.

Material Design 2 este, de asemenea, palete de culori noi. În prezent, informațiile disponibile despre motive Chromiuim in gri, rosu si rosu-inchis de culoare si culori noi pentru bara de instrumente și de curea în modul incognito în Chrome. Bara de instrumente în designul materialului 2 va fi semnificativ mai strălucitoare. Culoarea albă înlocuiește culoarea gri deschis. Modul incornit, culorile vor fi mai intense. Eșantioanele de a genera dezvoltatori XDA.

[1/2 Sursa: dezvoltatorii XDA

În codul aprobat, a existat un nou pavilion ISTouchoptimizedMaterial (), care sugerează optimizările cromului în ecrane touch. Este un browser într-o ediție desktop - îmbunătățiri ar fi găsirea.în. În browserul disponibil pe sistemul de operare Chrome. De exemplu, acum după deschiderea unui număr mare de cărți, lățimea individului este redusă. La rândul său, conform noilor linii directoare, pe dispozitivele cu afișaj tactil, dimensiunea standard va fi păstrată.

Sursa: dezvoltatorii XDA

După descoperirea designului de materiale 2 de către dezvoltatorii XDA, vizibilitatea aprobărilor codului a fost schimbată în privat. Se pare că Google dorește să păstreze schimbările planificate în secret. Este posibil ca pe îmbunătățirea în mod oficial limbajul de design, inclusiv aspectul browser-ului Google Chrome, va aștepta un pic mai mult.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu