Principal » Internet » ICQ Messenger nou10.4

ICQ Messenger nou10.4

Internet : ICQ Messenger nou10.4

ICQ Nou este o nouă versiune a aplicației populare pentru a încărca mesaje pentru cei care sunt întotdeauna online. Conexiuni, mesaje vocale, chat-uri, canale și tot ce aveți nevoie pentru comunicare - toate acestea într-un comunicator la îndemână.

Apeluri vocale și video

Pentru a nu cheltui bani pe apeluri telefonice, apelați ICQ: Urmați apelurile vocale și video, cu un grup mare sau unul pe unul. Sună la prieteni folosind comunicatorul ICQ este super simplu.

Autocolante

De ce scrieți, dacă puteți trimite un autocolant? ICQ oferă sugestii bazate pe un context de mesaje.

Sugerând răspunsuri

ICQ examinează ceea ce ți-a scris cineva și a recomandat răspunsuri gata. Folosește-le atunci când sunt prea leneș pentru a scrie, sau au nevoie de un răspuns simplu - „OK “, „Vă mulțumesc “, „o voi face “.

Convertiți mesajele vocale

Nu puteți asculta? Doar citeste. Aplicația ICQ transformă mesajele vocale către text. Poate fi de ajutor când vă aflați în metrou, cu altcineva, la o întâlnire sau când ați uitat căștile.

Canale, chat-uri, bots

Citiți și abonați la feed-uri interesante, creați chat-uri de grup și discutați cu prietenii, utilizați Bots care vă ușurează viața.

Multe pseudonime gratuite

În grabă și alegeți un pseudonim bun folosind numele și numele dvs. de familie. În interesul vieții private, nu trebuie să oferiți numărul dvs. de telefon printr-un mesaj de manipulare.

Măști pentru apeluri video

Când apelul video este plictisitor, încercați să utilizați o mască. Au fost create 30 de măști 3D animate de motive cunoscute și neobișnuite. Distrează-te la apelurile video!

Fotografii și video fără compresie

Dacă doriți să afișați pe cineva frumos, fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, trimiteți-le fără compresie. Și dacă calitatea nu contează, fișierul va fi trimis în câteva secunde.

Sincronizarea între dispozitivele

Pe fiecare dispozitiv veți vedea contactele, mesajele, discuțiile și canalele de grup și de grup. Toată corespondența și datele vor apărea chiar pe noul telefon, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faceți backup.

Recomandat
Lasă Un Comentariu