Principal » Android » ICOYOTE - Asistent driver

ICOYOTE - Asistent driver

Android  : ICOYOTE - Asistent driver

Icoyote este o combinație de navigație simplă, cu o bază de informații despre accidente, dificultăți de trafic, radare și controale. Un accent deosebit pe aspectul comunității, datorită căruia datele sunt actualizate în mod regulat. Caracterul ei internațional face ca programul să verifice, de asemenea, în afara granițelor țării noastre.

Începeți odată ce ne salută cu sfaturi bune (curele de fixare, ați băut, nu mergeți, etc.). La prima lansare, avem, de asemenea, o configurație preliminară, iar în cadrul său, alegerea țării și a limbii. Schimbarea acestui prim nu va fi posibilă mai târziu. Ultimul pas este de a activa aplicația. În acest scop, trebuie să introducem adresa de e-mail. Dacă nu activăm ICOYOTE în decurs de 24 de ore, folosind link-ul primit, programul va înceta să funcționeze.

Ecranul principal are două moduri de vizualizare. Principalul prezintă o hartă împreună cu obiectele din apropiere, poate fi de asemenea folosită ca navigație. Al doilea arată doar mașina noastră cu avertismente și informații. Avantajul programului este opțiunile extinse care vă permit să ajustați modul de program la nevoile noastre. Interfața este foarte inegală. Este greu să găsești rezervări despre distribuția butoanelor principale, dar nu toate funcționează așa cum ar trebui.

Aplicația ICoyote este disponibilă gratuit. În prezent, el nu are anunțuri, care mărește lizibilitatea. Utilitatea pe teren joacă, de asemenea, un rol important, iată recenziile. Cel mai bine este să te convingi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu