Principal » Internet » Iconfly3.9.2

Iconfly3.9.2

Internet : Iconfly3.9.2

Iconfly este un program pentru crearea de pictograme adaptate la sistemele OS X și IOS, precum și pentru ceasuri și site-uri web.

Programul are o interfață frumoasă care se potrivește cu cea mai recentă versiune de OS X. Crearea de pictograme este foarte simplă. Doar deschideți fișierul în PNG, JPG, JPEG, TIFF, GIF, ICN, PSD, EPS, AI sau PDF, apoi selectați în partea stângă pentru care sistemul doriți să fie o pictogramă și programul îl va salva în formatul de la dreapta la dimensiune. În plus, pictograma poate fi scalată pentru a fi potrivită pentru aplicarea selectată a proporției. Icoanele create cu aplicația sunt compatibile cu mediul de programare XCODE 4.4 Ecrane mai noi și retinoase. O comoditate plăcută este abilitatea de a previzualiza pictogramele create în docul de sistem. De asemenea, este posibil să convertiți invers, adică din pictograma de pe imagine.

Iconfly este un instrument deosebit de util pentru programatori care creează icoane pentru aplicațiile dvs. De asemenea, poate fi utilă pentru bloggerii și apelurile aplicației. Programul este disponibil gratuit într-o versiune demo (mai veche), unde este imposibil să salvați pictograma creată. Versiunea completă este disponibilă la Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu