Principal » Android » Și au mâncat culori ...2.2

Și au mâncat culori ...2.2

Android  : Și au mâncat culori ...2.2

Și au mâncat culori ... Acesta este unul dintre acele jocuri care le fac dependente cu atât mai mult se irită. Ei nu au un corp de iluminat sau mecanisme de gameplay și pot urmări la telefon pentru minute lungi.

Rolul nostru în culori și mâncați ...Se compune numai pentru atingerea ecranului la momentul potrivit. Cu ce ​​scop? Pentru a proteja cât mai multe culori posibil. Câmpul de joc este un cerc pe care eroul se mișcă. Există blocuri colorate pe traseul său când atingem blocurile blocurilor succesiv. Sarcina noastră este să le ridicați pentru a le proteja de mâncare.

După fiecare rundă pe tablă, alte blocuri apar la întâmplare. Doar o singură greșeală și trebuie să începem să ne distrăm de la început. În acest element și a mâncat culori ...Reamintește pasărea Flappy. Singura noastră sarcină este mușcă înregistrările ulterioare. Datorită integrării cu jocurile Google Play, putem concura cu prietenii.

Din păcate și culori mâncate ... Are anunțuri foarte enervante între încercările succesive. Există, de asemenea, stabilitate. Pe jocul Nexus 5 îi place să repornească. Ideea de distracție este interesantă, dar producția necesită câteva măcinare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu