Principal » Internet » Hyperlapse pro1.6.116.0

Hyperlapse pro1.6.116.0

Internet : Hyperlapse pro1.6.116.0

Hiperlapse este un program inovator, conceput pentru a stabiliza și "netezirea" filmelor și, în special, fețele noastre sportive, smartphone-ul înregistrat sau gopro.

Interfața programului este foarte ușor de utilizat. Următoarele părți rulează utilizatorul "cu mâna " prin intermediul filmului care netezi filmul.

În program după importul de filme, putem alege tipul de cameră care a fost înregistrat, o metodă de netezire, precum și o schimbare a ritmului. În lista de camere, găsim profiluri speciale pentru diverse modele GOPRO, Polaroid Cube, Garmin Virb, camere Sony și, desigur, iPhone 'A, care funcționează și pe filme înregistrate cu alte smartphone-uri.

După selectarea parametrilor corespunzători și spațiului de stocare a fișierelor țintă, trebuie să permiteți programului să își îndeplinească sarcina. Timpul de procesare va depinde, desigur, de lungimea parametrilor de material și de stabilizare. Rețineți că filmul este eliminat din filme.

Versiunea demo a programului nu are limite de timp, dar impune un filigran pe un film și, la final, placa de publicitate Microsoft. Versiunea completă a programului costă 50 USD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu