Principal » Android » Hubic

Hubic

Android  : Hubic

HUBIC este o aplicație mică pentru manipularea stocării datelor în nor cu același nume oferit de serviciile de găzduire gigantice franceze, OVH. Datorită aplicației, utilizatorul obține accesul la datele stocate pe serverele companiei prin intermediul unui dispozitiv mobil de oriunde.

Pentru a utiliza serviciul, trebuie să vă conectați la contul dvs. în care unul dintre planurile plătite sau o variantă de 25 GB cu o capacitate de 25 GB. După conectare, utilizatorul poate naviga pe resursele contului, să creeze noi dosare și, de asemenea, să trimită documente, fotografii și alte fișiere pe server. Din păcate, aplicația dintr-o versiune mobilă nu vă permite să editați folderele existente, să transferați sau să modificați numele. Din fericire, nu au existat opțiuni de publicare - după selectarea unui element interesant, este creată o legătură specială scurtată pentru a trece prin e-mail, SMS sau alte forme de comunicare.

Prin setări, este posibil să mergeți la pagina corespunzătoare și să cumpărați un pachet de date diferit, mai mare. Printre setările aplicației Hubic, vom găsi, de asemenea, posibilitatea de a afișa miniaturile, precum și fișierele ascunse care nu sunt afișate implicit. Pentru a crește securitatea, utilizatorul poate bloca accesul la o aplicație de cod de securitate de 4 cifre necesară pentru pornirea sa. Clientul noros vă permite, de asemenea, să încărcați automat fotografiile realizate cu dispozitivul cu dispozitivul. Aplicația este partajată gratuit, are o interfață în poloneză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu