Principal » Internet » Huawei va înlocui cardul de memorie microSD cu propriul său standard

Huawei va înlocui cardul de memorie microSD cu propriul său standard

Internet : Huawei va înlocui cardul de memorie microSD cu propriul său standard

Huawei are propria idee pentru un mediu de depozitare de vârf în smartphone-urile sale. Prin anunțarea modelelor Mate 20 și Mate 20 Pro, producătorul chinez a prezentat, de asemenea, carduri noi de memorie Nano (NM - Ang. Nano Card de memorie). Da, ghiciți-vă - acestea sunt cardul de drepturi de autor Huaweia, destinat exclusiv echipamentelor de la Shenzhen.

Cardurile Nm vor înlocui bine cunoscute toate MicroSD atât în ​​turnul din acest an, Mate 20 și Mate 20 pro. Mai târziu, probabil vor fi cele mai multe smartphone-uri pentru acest brand.

Din partea exterioară, ele arata ca nano sim - au dimensiuni identice si forme. În opinia companiei, facilitează proiectarea telefoanelor inteligente cu două module de identificare a abonaților, în cazul în care în ambele sloturi, în mod egal, veți putea, de asemenea, să instalați o cartelă de memorie. Prin acest card NM există 45%. Mai mică decât microSD. Numai dacă cineva a deranjat vreodată dimensiunea acestuia din urmă? Ei bine, această întrebare lasă-mă să plec fără să răspund.

Un model a fost prezentat pentru acest moment, cu o capacitate de 256 GB și o transfer secvențial de 90 MB / s, care - coincide cu capabilitățile microSD. De exemplu, modelul EVO plus Samsung cu aceeași capacitate vă permite să ajungeți la 100 MB / s.

Schimbarea este, prin urmare, dictată în principal de factori ergonomici, fără eficiență, iar la acest Huawei încă nu au dezvăluit prețurile cardului în formatul autorial. Numai erorile Sony nu se repetă, ceea ce la un moment dat au încercat fără succes să împingă cu amintirile sale față de Stickas. Nu numai.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu