Principal » Internet » Huawei nu are nevoie de Google News - are o alternativă și este foarte bun

Huawei nu are nevoie de Google News - are o alternativă și este foarte bun

Internet : Huawei nu are nevoie de Google News - are o alternativă și este foarte bun

Aplicația Squid va apărea pe dispozitivele Huawei din HMS Core ca un canal de informații, înlocuind știrile Google inaccesibile. Acesta este altul, după Ianosik, integrare profundă cu emuii 10.

Huawei a promis că va găsi alternative pentru cele mai populare aplicații și... Cuvinte de petrecere. Yanosik se aplecă complet pe biblioteca de bază HMS și acum Squid vine la asta. Cunoscut și - ca numeroase feedback pozitiv în magazinul Google Play - agregator de știri lubice.

Așa cum au anunțat creatorii, Squid este integrat atât cu asistentul Huawei, cât și cu browserul Huawei. Deci, puteți ajunge la fluxul său în două moduri. Sau prin deplasarea ecranului principal în partea dreaptă (-1) sau printr-un browser de sistem. Exact, ca în cazul știrilor concurențiale Google.

- Suntem foarte încântați de faptul că Huawei ne-a ales ca partener care oferă știri smartphone-urilor de la Huawei. Scopul nostru este de a inspira tinerii să citească conținut de înaltă calitate, în același timp, permitem editorilor implicați în acest proiect să crească mișcarea mobilă și să diversifice veniturile publicitare - spune Johan Otheliu, CEO și fondator al aplicației Squid, citat în comunicatul de presă.

Actualizat browser-ul Huawei Browser de la 26 februarie 2020. Puteți descărca de la magazinul AppGallery. Între timp, asistentul este disponibil în versiunea de previzualizare la această adresă. În cazul viitoarelor modele de smartphone-uri și, prin urmare, probabil viitorul Huawei P40 și Mate XS, ambele soluții trebuie să fie instalate în mod implicit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu