Principal » Internet » Huawei Mate 30 fără servicii Google. Războinici chinezi și trebuie să umilească, dar acest joc la timp

Huawei Mate 30 fără servicii Google. Războinici chinezi și trebuie să umilească, dar acest joc la timp

Internet : Huawei Mate 30 fără servicii Google. Războinici chinezi și trebuie să umilească, dar acest joc la timp

Care o dată - am crezut cafeaua de dimineață obișnuită, citiți articolul Reuters despre lipsa de certificare a serviciilor Google pentru Huawei Mate 30. Saga Pt. SUA lupte guvernamentale Huawei nu pare să fie încheiat, cu toate că în partea de sus a G20 Donald Trump a promis președintele Chinei, Xi Jingping că restricțiile comerciale impuse vor fi retrase. Mintit? Numai într-un sens. Mai degrabă, el nu și-a dat seama cât de puternic lobby-ul împotriva producătorului de la Shenzhen lucrează în state.

Huawei este pentru americani, urât, ulcer pe fund. Piața smartphone-urilor și, prin urmare, dosare electronică utilizabilă, a fost un stabile împărțite de mulți ani. American Apple și sud-coreean Samsung a dominat acolo, care, cu toate acestea, a ales politicile ursului de vârf a cursei, în loc de iritant pentru el.

Samsung a fost și se îndoiește atât de mult încât în ​​Statele Unite demisionează să folosească exynos de drepturi de autor pentru produsele Qualcomma, astfel încât să nu împingă drepturile de licență. Coreenii nu sunt complet interesați de faptul că furnizorul american a fost atât de scurtizat pentru practici comerciale neloiale că documentația judiciară arzătoare ar putea încălzi întreaga California. Ei iau piața așa cum este și cu un zâmbet pe fața lui permite americanilor să participe la profituri.

Și Sam Qualcomm - Ei bine, dacă la începutul anului 2018 a intrat în nas de la Comisia Europeană pentru plata Apple 'la exclusiv pentru furnizarea de procesoare de comunicare. KE a acordat 997 de milioane de euro amenzi. Fără vizită la tribunal pierdut.

Duplet

Între timp, Apple a DuPop „A și Samsung au trecut Huawei. Un producător care a înregistrat o dinamică record a dezvoltării. De exemplu, conform datelor IDC, în al doilea trimestru al anului 2018, Huawei a oferit aproape 16%. Toate smartphone-urile din lume, ajungând peste 8%. Înălțimea anului și această creștere a fost păstrată. În acel moment majoritatea barelor concurența constantă, iar Apple chiar a zburat. Experții au fost tunși pentru piața mobilă, iar Huawei a crescut doar și a crescut.

Raportul IDC 2019 privind consumabilele smartphone-urilor

A schimbat semnificativ politica. A încetat să fie un producător bun, pentru că ieftin. Modele precum Mate 20 Pro sau P30 oameni Pro cumpărate și cumpăra încă în primul rând datorită oportunităților oferite, și nu pentru că acestea costă o fracțiune din prețul concurenței. Au fost panouri pe intersecții majore, celebrități în reclame, evenimente de presă puternice. OK, nu toată lumea trebuie să fie un susținător al feței omniprezente stângi, nu sunt, dar doar exponența semnificației mărcilor.

Cu toate acestea, în fundal, tot timpul durează o chestiune mult mai gravă. Huawei nu este doar telefoane, ci și o infrastructură 5G care se bazează efectiv în următoarele țări, chiar și recent în Finlanda. La costul de lucru în China, SUA nu este capabilă să concureze cu prețul. Oricum, aparent aceeași tehnologie are și o problemă, așa cum este evidențiată de mișcările disperate în această chestiune. Intel a vândut departamentul de 5G Modem Modem pentru simbolic 1 miliard. Privind la scara ambelor corporații, această sumă sună ca un cadou pentru un iubit pentru produse cosmetice.

În spatele partea din spate a unchiului său

Americanii s-au alăturat stilului de câine Gardener. În plus, faptul că afacerea lui Huawei a avut loc în spatele lor. Chiar și pentru clienții din SUA nu trebuie să lupte mai ales, după toate, piața chineză de 1,5 miliarde de absorbanți și Europa s-au dovedit a fi perfect adecvați. Da, Huawei sa bucurat de numeroase licențe americane, dar este o scădere abia în mare.

Deci trebuie să-l slăbiți. Politicianul de cychangoons aflate în dificultate ars pe tigaie. Deja din 2012, americanii au studiat în mod repetat echipamentul Huawei pentru backdoors. Tot ceea ce am găsit este lipsit de acces la rețeaua Demon Telnet într-un router îndreptat spre piața italiană. În ceea ce privește durata și intensitatea explorarii, să ne confruntăm, rezultatul este mai degrabă mediocru. Și mărturisește integritatea lui Huawei sau indolența serviciilor americane. Unul din doi. La urma urmei, nu există dovezi și fără ele greu fără sfârșit pentru a construi o atmosferă de frică.

Pe pumnii cu ei

Tactica modificată pentru a lupta împotriva Trădge Direct. Dacă nu ați reușit să descurajați consumatorii timizi despre Hackerii chinezi Bad Podgadywaniem, îl aveți pe ceea ce este cel mai prețios pentru el - Sistem de operare cunoscut și aplicații. Potențialul cumpărător se va strecura și va alege o soluție care garantează lipsa neplăcilor și în implicații Samsung sau Apple 'a. Este inclusă dezvoltarea altor mărci chineze. Cel puțin atâta timp cât nu încep să se sprijine cu extinderea, în special în sectorul infrastructurii.

Dar acest tip de război, care devine incomod pentru atuul. Europa pe Huawei nu este unanimă. Am menționat deja Finlanda, însă, potrivit unui producător chinez, de fapt, aproape 60%. Contractele sale pentru 5G provin de pe vechiul continent. Germania, deși petrec ca o moară de vânt, nu exclude oficial Angah Huawei, la fel ca Franța sau Polonia.

În arena internațională, un astfel de conflict cu siguranță nu ajută. Cu toate acestea, există un lobby puternic în SUA Cei care doresc cu orice preț să pompeze încăpendenți nativi sau brand. Trump trebuie să găsească un centru de aur, iar acest lucru pare să joace la timp. Slăbirea lui Huawei cu numeroase turbulențe, după care intrarea în Gloria și Glory ca avocat al pieței libere. Aș fi tăiat o mână pentru această afirmație nu este dată, dar trage partenerul Mate primește 30 de servicii. Numai cu o întârziere care se pune la iPhone 'EM 11 și Notă ' EM 10. Huawei sa pierdut și Trump își va păstra fața.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonsetProgramingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu