Principal » Internet » Huawei Ark Os. Știm numele și aspectul preliminar al interfeței de înlocuire Android

Huawei Ark Os. Știm numele și aspectul preliminar al interfeței de înlocuire Android

Internet : Huawei Ark Os. Știm numele și aspectul preliminar al interfeței de înlocuire Android

Huawei a fost prezentat la Oficiul Uniunii Europene DS. Proprietatea intelectuală (UEIPO) O cerere de rezervare a unui nou nume comercial. Mai multe imagini sunt atașate la aplicație. Nu există nici o îndoială că este un sistem de operare a drepturilor de autor, cel puțin în versiunea pentru dispozitivele mobile, menționate anterior ca Hongmeng.

Numele complet al software-ului este Huawei Ark Os, Deși producătorul de la Shenzhen încheie, de asemenea, o rezervare a formelor alternative: arca Huawei, un sistem de operare arca și pur și simplu arcă.

Documentele au fost depuse la 24 mai, dar se presupune că se menționează faptul că Huawei se pregătea de la sfârșitul lunii aprilie. Dacă da - au trebuit să știe în prealabil despre mișcările autorităților americane, care, totuși, în cazul unui astfel de lucru mare nu ar trebui să fie surprinși.

Termenul "Alianța Green Android " apare și în lucrări. Acesta este numele asociației chineze de producători care, indiferent de Google "și să lucreze pentru îmbunătățirea Android și a aplicațiilor asupra lui. În cadrul întreprinderii, el participă nu numai Huawei, dar m.în. Tencent și Baidu. Aceasta indică utilizarea unei AOSP Open Source, dar fără confirmare, puteți fi presupusă numai.

Huawei Ark OS - Imagini de ecran

Nu este suficient de acest jurnalist Roland Quandt din "Winfuture " a descoperit capturile de ecran atașate la documentație. Cu toate acestea, nu aș atașa prea multă greutate. Au o rezoluție diferită. Unele sunt monocromi, altele - cum ar fi incomplete. Ei arată venind de la compilarea timpurie.

[1/2
[1/2

Se pare că Huawei a vrut doar să-i arate oficiali că lucrează la ceva. Deși, pe de altă parte, puteți vedea o sursă de inspirație la o suprapunere de Emui bine-cunoscută și, probabil, producătorul va merge în această direcție.

Potrivit informațiilor curente, Hongeng Aka Ark OS va debuta în China înainte de sfârșitul anului 2019., Iar în Europa va apărea în 2020. Primește propria aplicație cu aplicații și ecosistem care vă permite să sincronizați cu laptopurile Huawei, de asemenea, acționând, în cele din urmă, pe un sistem de proprietate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu