Principal » Internet » HTC U11 - frumos, dar ...

HTC U11 - frumos, dar ...

Internet : HTC U11 - frumos, dar ...

Pentru noi, premiera celor mai importante pilote de pe piață. Desigur, Samsung Galaxy S8 și S8 + au făcut cea mai bună impresie, în timp ce concurenții au dezamăgit ușor. Acum este timpul pentru HTC U11, care provoacă sentimente destul de mixte. Să-l cunoaștem puțin mai aproape.

Timpii în care HTC a fost un jucător serios pe piața smartphone-uri, din păcate, ei au trecut mult timp. Mai mult, au existat momente în care compania sa luptat cu probleme serioase și abia a rămas printre "vii". Din fericire, vom vedea în continuare noile produse ale acestei companii de pe piață, și cel mai recent dispozitiv care va vinde o zi, tocmai a părăsit porțile fabricii.

Să începem cu parametrii, deoarece acestea sunt prezentate destul de bine. Inima este un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 835, susținut de 4 GB de memorie RAM. 64 GB de memorie rapidă a fost alocată datelor de utilizator, iar o curiozitate este, cu siguranță, un aparat de generație al treilea Ulpixel, care poate fi cea mai bună cameră de smartphone disponibilă în prezent pe piață. Când este vorba de ecran, HTC U11 a primit „rapid “ qHD cu o rezoluție de 1440 pe 2560 de pixeli și o diagonală de 5,5 inchi.

După cum puteți vedea, parametrii nu sunt extrem de interesați și nu se remarcă foarte mult în rândul competiției. Poate că aspectul va fi o caracteristică specială? Nu in totalitate

..

Privind în partea din față a dispozitivului, nu vom vedea nici o inovație. Nu există cadre extrem de subțiri, fără țări îndoite. Fasole! Ramele sunt destul de mari, iar sub ecran avem un buton fizic tradițional cu un cititor de amprentă și două butoane laterale touch. Impresia face dispozitivul "Plecki ", disponibil în mai multe culori. Conform noii limbi de design "design lichid de suprafață ", ele dau impresia ca și cum ar fi fost făcute din metal lichid.

Luciu ridicat și penetrarea culorilor arată doar frumos și cu siguranță ieșiți din mulțimea altor smartphone-uri. Dar este suficient să luptați împotriva concurenților de pe piață? Ca de obicei, prețul este de obicei decisiv.

Și acesta este PLN 3249. Din păcate, acest lucru este foarte mult, pentru că pentru o sumă similară vom primi Samsung Galaxy S8, care este un smartphone mult mai inovator. Un plus poate fi un set bogat de consacrare, care include un set de Healthbox, care include greutatea inteligentă, monitorul ritmului cardiac și o bandă de fitness.

Recomandat
Lasă Un Comentariu