Principal » Internet » Cum să faci avioane de hârtie

Cum să faci avioane de hârtie

Internet : Cum să faci avioane de hârtie

Cum de a face avioanele de hârtie este o aplicație care poate fi dezvoltată, adesea o fascinație a copilului, arta aeronavei de hârtie. Găsiți un set de lecții care arată, pas cu pas, cum să plasați un avion de zbor sau atractiv vizual.

După deschiderea vizualizării de lecție, o listă care conține ele include. Pentru a facilita alegerea, lecțiile au o miniatură care prezintă un plan gata și un indiciu care arată nivelul de dificultate de plasare. Este important ca fiecare dintre ele să conțină o listă completă a tuturor etapelor ulterioare ale cartelei de pliere de hârtie, acoperită cu un desen al unui plan finit. Ansamblul specific în fiecare pas este prezentat cu o animație simplă, dar de ajutor. O funcție interesantă este abilitatea de a adăuga lecții selectate pentru favoritele dvs., datorită căruia în viitor este mai ușor să le găsiți - doar apăsați tab-ul corespunzător, adică. Favorite.

Implicit, aplicația are un număr mic de lecții pentru fiecare categorie. Cu toate acestea, nu este o problemă să creșteți numărul acestora, să descărcați următoarele proiecte de la nivelul aplicației. Toate lecțiile sunt disponibile după introducerea fila de descărcare, unde sunt afișate pe o singură listă. Numărul de lecții care pot fi descărcate este într-adevăr imens și este păcat că divizia în categorii nu a folosit de asemenea aici.

Funcțiile de bază de aplicare funcționează fără plângere. Pentru persoanele care nu sunt anunțuri gratuite, atracția poate să le excludă după plata prealabilă a unei taxe de 1,79 euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu