Principal » Internet » Cum să faci origami

Cum să faci origami

Internet : Cum să faci origami

Cum de a face origami este o aplicație care vă permite să cunoașteți din China și să dezvoltați o bucată de hârtie. Puteți găsi un set de lecții care arată, pas cu pas, cum să trimiteți o anumită figură.

După deschiderea vizualizării de lecție, va apărea o listă de categorii. Pentru a facilita selecția, lecțiile au o miniatură care prezintă o figură gata și un indiciu care prezintă nivelul de dificultate de plasare. Este important ca fiecare dintre ele să conțină o listă completă a tuturor etapelor ulterioare ale cartelei de pliere de hârtie, acoperită cu un desen al figurii intermediare finite. Ansamblul specific în fiecare etapă este prezentat cu o animație simplă, dar utilă. O funcție interesantă este abilitatea de a adăuga lecții selectate pentru favoritele dvs., datorită căruia în viitor este mai ușor să le găsiți - doar apăsați tab-ul corespunzător, adică. Favorite.

Implicit, aplicația are o lecție pentru fiecare categorie. Cu toate acestea, nu este o problemă să creșteți numărul acestora, să descărcați următoarele proiecte de la nivelul aplicației. Toate lecțiile sunt disponibile după introducerea fila de descărcare, unde sunt afișate pe o singură listă. Numărul de lecții care pot fi descărcate este într-adevăr imens și este păcat că divizia în categorii nu a folosit de asemenea aici.

Funcțiile de bază ale lucrărilor de aplicare fără plângere, dar uneori poate fi folosit pentru ao folosi, din cauza erorilor emergente, destul de specifice. În priveliștile de descărcare a noilor lecții, există adesea o bară de previzualizare, din păcate, nimic nu se întâmplă și cureaua TEK nu dispare niciodată. Dacă sa întâmplat astfel încât utilizatorul în timpul afișării, el va descărca o lecție și apoi opriți aplicația, această lecție va fi disponibilă, iar în același timp va fi din nou disponibilă pentru descărcare. În plus, dezavantajul lipsește în aplicația limită de aplicare care poate fi descărcată. Singurul indiciu care sugerează existența acestei limite este posibilitatea de a cumpăra un pachet care să o sporească 10, 25 sau 50 de lecții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu