Principal » Internet » Linia telefonică, un alt club de concurenți, a lansat un test public Beta

Linia telefonică, un alt club de concurenți, a lansat un test public Beta

Internet : Linia telefonică, un alt club de concurenți, a lansat un test public Beta

Primele teste Beta publice ale unui produs nou de la Facebook au început. Linia telefonică, care este o combinație de funcționalități cunoscute din Instagrama și populară recentă club de aplicații, trebuie să ofere utilizatorilor posibilitatea de a pune întrebări în formularul de voce sau text.

TechCrunch raportează că echipa de dezvoltare Facebook a lansat linia telefonică ca fiind ultimul său experiment. Testele publice Beta permit primilor utilizatori de platformă să conversi cu creatorii cererii. Pentru moment, dezvoltatorii sunt conversație pe principiul conversației efectuate cu publicul, care poate să le ceară detalii sau pentru a pune întrebări lor.

Fot. Linia telefonică prin intermediul TechCrunch

Hotline diferă de la Clubhouse în primul rând, cu posibilitatea de a sprijini camere, nu doar sunet. Prin urmare, utilizatorii pot avea, de asemenea, contactul vizual unul cu celălalt, dar nu este obligat să utilizeze platforma. Cu toate acestea, interfața însăși este foarte asemănătoare cu cea cunoscută din Clubhouse, ceea ce va facilita cu siguranță comutarea posibilă a utilizatorilor pe o aplicație competitivă Facebook.

Dacă este vorba de comunicarea între utilizatori, cei care conduc o anumită conversație au control complet asupra modului în care arată și cum a făcut ea. Ei au posibilitatea de a întrebări moderate, eliminarea persoanelor din coada de exprimare, precum și invitarea „pe scena “ de utilizatori ulterioare, astfel încât acestea să poată vorbi ca a urmat. Pentru moment, angajații Facebook au grijă de moderarea fiecărui eveniment și preliminați persoanele care încalcă standardele comunitare Facebook sau reglementările serviciului.

Până în prezent linia fierbinte nu trebuie să limiteze cantitatea de persoane care se pot alătura evenimentului. Utilizatorii vă pot conecta la aplicație folosind datele de pe Twitter. De asemenea, este necesar să vă confirmați identitatea prin SMS.Facebook nu a anunțat oficial start-up-ul liniei telefonice.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu