Principal » Internet » Hotel care oferă servicii robot în China închisă. Noua tendință poate fi îngrijorată

Hotel care oferă servicii robot în China închisă. Noua tendință poate fi îngrijorată

Internet : Hotel care oferă servicii robot în China închisă. Noua tendință poate fi îngrijorată

Futurism Portal raportează despre închiderea unui loc neobișnuit în Shenzhen, în provincia chineză Guangdong. Polițiștii au lichidat un hotel în care serviciile sexuale au fost furnizate de roboții sexuali și păpuși sexuale.

Hotelul a fost primul loc în China. El a fost creat în 2018, iar proprietarul său - Li, pentru că a oferit clienților săi posibilitatea de a petrece o oră singură cu robot sex sau papusa sexuală pentru doar 28 de dolari sau aproximativ 110 zloți (în funcție de cursul de schimb curent). Cei interesați ar putea alege camere cu decor diferit și roboți preferați. Oferta a fost de exemplu. Interiorul amintește de o cameră de spital sau o cameră de lecție.

Locul a fost foarte popular, mai ales că au fost deschise în zona în care există numeroase sedii ale marilor companii internaționale. Portal Futurism a remarcat că găzduit lângă facilitatea Chiar și Foxconn, o companie care produce electronice și piese de calculator m.în. pentru Apple. Cererea de servicii a fost atât de mare încât pentru că a decis să deschidă un alt hotel într-o altă parte a orașului în decembrie 2020 de ani. Din păcate, norocul său bun nu a durat mult. Autoritățile i-au spus să închidă centrele.

* - Autoritățile nu au furnizat explicații sau documente juridice - * a spus că într-un interviu cu a șasea ton, revista online chineză.

Decizia autorităților chineze poate fi controversată, deoarece niciuna dintre legea existentă în prezent nu interzice această formă de activitate. Trebuie remarcat, totuși, că prostituția din această țară este ilegală, iar oamenii implicați în ea pot cheltui până la 10 ani în închisoare. În plus, o nouă tendință ridică multe preocupări, deoarece acest tip de loc vizat de minori. Există, de asemenea, preocupări cu privire la practicile sanitare.

Într-un interviu cu Ding Jinkun a șasea ton, un avocat de la Shanghai a spus că problemele juridice de acest tip pot apărea din probleme legate de igienă sau de afaceri ilegale. Deocamdată, nu este clar de ce hotelurile aparținând Li au fost închise.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu