Principal » Internet » Onoarea ecranului inteligent - un televizor care ar trebui să fie un centru al unei case moderne

Onoarea ecranului inteligent - un televizor care ar trebui să fie un centru al unei case moderne

Internet : Onoarea ecranului inteligent - un televizor care ar trebui să fie un centru al unei case moderne

Onoarea intră pe piețele TV sau, cu alte cuvinte, afișări inteligente. A fost numită o nouă categorie de produse în care producătorul dorește să surprindă clienții cu sugestiile lor. Prezentarea a fost anunțată acum câteva zile și sa sugerat că echipamentul nou ar fi atât de important din punct de vedere istoric, ca primul televizor sau un telefon mobil.

Serviciul Pandaily informează despre detaliile de prezentare străină. După cum se dovedește, onoarea dorește să creeze un dispozitiv care - la fel ca televiziunea TV - se va concentra în jurul întregii familii. Astăzi, se presupune că este echipamentul care vă va încuraja să utilizați persoana care dorește să vadă filme, să caute informații din lume sau să controleze alte dispozitive într-o casă inteligentă.

Produsul final urmează să fie prezentat în prima jumătate a lunii august și se poate presupune că, în primul rând, va fi disponibil numai pe piața chineză. Deocamdată, nu se știe dacă producătorul va alege un singur dispozitiv, sau vor fi prezentate mai multe propuneri.

Este demn de remarcat faptul că onoarea nu este primul producător asociat în principal cu smartphone-uri, care a decis să lupte pentru clienți, de asemenea, pe piața televiziunii. Un exemplu de companie OnePlus, care a anunțat primul său televizor în a doua jumătate a anului 2018.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu