Principal » Internet » hocus.

hocus.

Internet : hocus.

hocus. Acesta este un joc de puzzle. Scopul jucătorului este de a aduce glezna roșie într-un loc desemnat, dar nu este ușor, deoarece plăcile sunt iluzii geometrice și încetinesc ușor pe o stradă orb. Când jucătorul a trecut deja de autorul jocului, el poate începe să-și creeze propriile și jucate la niveluri puse la dispoziție de alții.

80 de nivele pregătite de autorul jocului, pas cu pas introduce noi elemente la joc și pune mai multe provocări din ce în ce mai dificile în fața jucătorului. Pasajul nu ar trebui să dureze mult timp, dar va necesita un cap să se miște. Grafica este minimalistă și foarte estetică și, în același timp, nu distrage atenția asupra efectelor inutile.

Puteți începe să vă creați propria bord în orice moment. Editorul este intuitiv și construirea unei iluzii complicate mai ușor decât se pare - adăugați mai multe grinzi în hexagoane ulterioare ale grilajului și, în final, aranjați punctul de plecare și traseul final. Nivelurile gata pot fi puse la dispoziția prietenilor sub forma unui cod sau publică pentru toată lumea. De asemenea, puteți utiliza niveluri selectate aleatoriu publicate de alți jucători.

hocus. Acestea vor oferi ore lungi de distracție datorită surselor inepuizabile de placi noi. Jocul este disponibil gratuit ca parte a promoției.

Recomandat
Lasă Un Comentariu