Principal » Internet » Hitfilm 2 Ultimate acum și pe OS X

Hitfilm 2 Ultimate acum și pe OS X

Internet : Hitfilm 2 Ultimate acum și pe OS X

Mulți filme începători se întreabă dacă există alternative recomandabile pentru un instrument atât de mare, care este Adobe după efecte. Raspunsul este da. Pentru o lungă perioadă de timp, compania britanică FXHOME LIMITED își dezvoltă editorul Hitfilm 2 Ultimate, oferind o mulțime de efecte profesionale pe care produsul Adobe nu le-ar fi rușine. Datorită fondurilor corespunzătoare de pe Kickstarter, a fost creată și o versiune dedicată computerelor cu un logo al unui mere sparte.

Descoperiți Hitfilm 2 Ultimate

Cele mai importante funcții ale Hitfilm Ultimate 2 trebuie să fie cu siguranță capabile să lucreze la un număr nelimitat de piese audio și video, o opțiune de a crea animație, amestecând compoziții 2D și 3D sau în cele din urmă adăugând efecte speciale. Pentru a lucra cu programul, pot fi utilizate cele mai populare formate video, audio sau grafică. Hitfilm acceptă M. în. Astfel de formate ca WMV, MP4, AVI, MOV sau MXF. În cazul facilităților FX, creatorii ne-au dat peste 180 de efecte. Baza de date conține din astfel de filtre de bază ca adăugarea la trecere, efecte blur, mozaic după posibilitatea de a genera ploaie, foc, zăpadă, explozie etc.

Hitfilm Ultimate oferă, de asemenea, un set de filtre de editare a culorilor profesionale care vă vor permite să creați un climat corect pentru fotografiile selectate. În plus, autorii au pregătit aproape 30 de efecte de culoare gata (HDR, 70, Matrix etc.), care poate fi tras direct într-un anumit clip. Ele pot fi atât rezultatul final, cât și punctul de plecare pentru editarea ulterioară.

Compoziția 3D în Hitfilm 2 Ultimate

Compoziția ediție 3D implementată în HitFilm Ultimate seamănă într-o mare măsură introdusă chiar și în Rezolvați instrument Adobe After Effects. Camera virtuală 3D funcționează realist, iar adâncimea adâncimii este generată pe baza distanței straturilor lentilelor. Hitfilm oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea umbre 3D, generând molecule, activând efectul de estompare a mișcării pentru straturile 2D și 3D, creând măști și lumini realiste, importați date din aplicația de urmărire a camerei 3D și multe altele.

Hitfilm 2 Ultimate concepute pentru Mac oferă exact aceleași caracteristici pe care le găsim în ediția pentru platforma PC. Versiunea completă a aplicației poate fi achiziționată pentru aproximativ 1 230 zł, iar licența vă permite să activați editorul Hitfilm Ultimate 2 pe trei PC, indiferent de platforma de sistem. Actualizați în plus față de versiunea nativă pentru Mac, există și două efecte noi din care putem folosi în editare pentru Windows. Încurajez toate părțile interesate să testeze programul și să-ți exprime opiniile în comentarii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu