Principal » Internet » Hiri1.0.7.0

Hiri1.0.7.0

Internet : Hiri1.0.7.0

Hiri este un client de e-mail pentru utilizatori utilizând Microsoft Exchange și Microsoft Office 365.

În legătură cu Hiri de mai sus, nu acceptă Gmailul popular, dar, după toate, vă permite să conectați contul dvs. poștal înregistrat pe site-urile Outlook.Com, hotmail.Com, live.Com și msn.COM. Datorită acestui lucru, poate fi o alternativă interesantă la Outlook iconic.

Hiri, desigur, pentru primirea și trimiterea e-mailurilor, vă permite să gestionați contactele și oferă, de asemenea, acces la lista de sarcini sau calendarul. Există o opțiune de a defini un mesaj care va fi trimis automat destinatarilor sub absența noastră în birou, precum și semnătura care apare chiar sub e-mailurile noastre. De asemenea, găsim aici un motor de căutare încorporat, datorită căruia localizăm informațiile necesare.

În plus, au fost plasate o serie de opțiuni pentru ajustarea funcționării acestuia în preferințele utilizatorului în instrument. Puteți chiar să activați notificările desktop sau să reduceți sau să măriți dimensiunea interfeței și să selectați una din cele trei moduri de afișare a conținutului casetei de e-mail.

Întregul se poate lăuda cu o interfață de utilizator modernă, transparentă, datorită care navighează e-mailurile din Hiri, precum și efectuarea altor operațiuni, are loc foarte repede și fără probleme.

Recomandat
Lasă Un Comentariu