Principal » Windows » Ascundeți toate IP2020.01.13

Ascundeți toate IP2020.01.13

Windows  : Ascundeți toate IP2020.01.13

Ascundeți toate IP este un instrument pentru utilizatorii care apreciază intimitatea în timpul utilizării zilnice a internetului.

După începerea acestui program, nimeni nu va detecta activitatea noastră în rețea. Ascundeți toate modificările IP a adresei IP reală a utilizatorului la FALSE (alegem o varietate de servere situate la nivel mondial) și, în plus, provoacă traficul de rețea al unei persoane care utilizează acest instrument de servere de internet criptate (RSA 2048 și AES / DES ). Datorită acestui fapt, toate serverele la distanță primesc informații care conțin adresa IP deja falsă.

Ascundeți toate IP-ul face ca siguranța utilizatorului să fie mult mai mare decât în ​​timpul utilizării normale a rețelei. Hackerii nu vor putea prelua date confidențiale (de ex. Numărul cardului de credit) și, în plus, pe ecran nu va exista o publicitate personalizată, bazată pe povestea paginilor vizitate. În plus, vom primi capacitatea de a lansa site-uri de rețea blocate în regiunea noastră (chiar și din cauza protecției drepturilor de autor).

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 3 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu