Principal » Internet » Hex Fiend2.1.2

Hex Fiend2.1.2

Internet : Hex Fiend2.1.2

Hex Fiend este un editor de hexazecimal foarte rapid, deschis, cu posibilitatea de a comuta între un text hexazecimal și obișnuit.

Programul vă permite să introduceți și să ștergeți blocuri și să schimbați comanda, ceea ce îl pune mai mult decât mai mulți editori tradiționali. În schimb, ele nu limitează utilizatorul să facă modificări numai într-un singur loc în fișier. A fost, de asemenea, un motor de căutare și posibilitatea de a compara fișierele, inclusiv introducerea și ștergerea datelor.

Hex Fiend folosește memorie mică și chiar pe mașini slabe se ocupă de fișiere a căror mărime depășește 100 GB. Este important faptul că programul salvează doar fragmente modificate de fișiere.

Programul include, de asemenea, un inspector care interpretează datele disponibile într-un fișier ca număr întreg sau plutitor, cu sau fără semne, stocate în notație endian mare sau mică.

Hex Fiend este disponibil sub licența BSD și dezvoltatorii o pot folosi în programele lor. Programul are un cadru gata și găsim o mulțime de exemple pe pagina proiectului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu