Principal » Internet » Eroii puterii și Magic III se întoarce, dar nu satisfac apetitul

Eroii puterii și Magic III se întoarce, dar nu satisfac apetitul

Internet : Eroii puterii și Magic III se întoarce, dar nu satisfac apetitul

Când la începutul lunii decembrie a anului trecut, rețeaua a fost informată despre planurile de a elibera eroii puterii și Magic III HD în mai multe serii Heart Heart a început să bată mai repede. Cu toate acestea, cu trecerea timpului și informațiile ulterioare dezvăluite de emoțiile Ubisoft au căzut.

Afaceri asociate cu transmiterea în filme care prezintă o nouă, îmbunătățită cerințe hardware și prețul hardware și prețul a făcut din ce în ce mai mulți jucători au început să perceapă eroii puterii și magiei III HD ca un salt obișnuit. Premiera de astăzi arată că unele dintre aceste obiecții sunt justificate, iar jocul în sine are o mare măsură să se hrănească cu sentimentul nostru.

Eroii puterii și Magic III HD oferă numai conținutul versiunii de bază a jocului. Nu vom găsi aici nici unul dintre doi oficiali și mulți la jocul de add-on-uri, adică lama armageddon și umbra morții. Autorii le traduc lipsesc de Codul de către dezvoltatori de la New World Computing. Deși de bază ofertele versiunea SUA 7 campanii și o mulțime de hărți pentru unul și mai mulți jucători, programele de completare s-au diversificat și extins campania. În plus față de modul de rivalitate cu eroi de calculator al puterii & Magic III, acesta oferă posibilitatea de a juca mai multe persoane pe un singur dispozitiv și prin rețea (numai versiunea PC).

Prețul în funcție de magazin și de editare variază la aproximativ 50 zł. Acest lucru este foarte mult, având în vedere că există încă o ediție completă din partea III, împreună cu aditivi. Noua versiune a fost corectată în principal de grafică - a fost potrivită cu rezoluția contemporană ridicată. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai elementelor statice. Ambele animații și interludii de film au rămas neschimbate. O adăugare frumoasă este versiunea limbă poloneză.

Noi grafice sunt, de asemenea, noi cerințe. Printre minimum, care nu garantează o distracție lichidă, găsim: Intel Core2 Duo E4400 2.0 GHz sau AMD Athlon64 x2 3800+ 2.0 GHz, 2 GB memorie RAM, placă grafică NVIDIA GeForce 8800GT sau AMD Radeonhd2900 și suport pentru DirectX versiunea 10. Situația de pe dispozitivele mobile este mai bine prezentată. Și asta este ce eroi ai puterii și magiei III - HD arată adevărata ta față.

Controlul în joc a fost asociat cu ecrane touch. În serviciul său, ne prezentăm un ghid special pregătit și, deși nu este perfect (vă puteți simți mai ales în timpul luptei), dar permite jocul confortabil. Eroii puterii și Magic III HD în editarea pe dispozitivele mobile au păstrat tot farmecul original. Aceasta este încă o strategie rafinată și extinsă de turnow. Una dintre cele mai bune le găsim pentru dispozitive mobile. Din păcate, această versiune poartă, de asemenea, restricțiile. Jocul nu are un editor disponibil în versiunea PC, nu încărcați modificarea acestuia (dacă va fi creată) sau hărți noi, deja disponibile pe web. Plățile de 10 euro (sau 42 PLN în cazul unei versiuni Android) suntem complete, dar și un produs închis.

Despre faptul că merită să investești în ea, toată lumea trebuie să decidă. În cazul dispozitivelor mobile, primim doar și până la vechii, cinstiți eroi ai puterii și magiei III fără o distracție inutilă în ruperea fișierelor, emulatoarelor și această gimnastică similară. În cazul ediției PC, jucătorii au posibilitatea de a alege între noua versiune și ediția clasică, reînnoirile sale, modificările și completările. Ubisoft nu a făcut prea mult efort pentru a convinge jucătorii să cumpere ediție HD.

Eroii puterii și Magic III HD pentru iOS și Android pot fi găsite în baza de date a aplicației, versiunea pentru PC-ul poate fi deja achiziționată pe cele mai populare magazine de jocuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu