Principal » Internet » Aici Wego merge la Apple Carplay. Android Auto încă oferă numai hărți Google și Waze

Aici Wego merge la Apple Carplay. Android Auto încă oferă numai hărți Google și Waze

Internet : Aici Wego merge la Apple Carplay. Android Auto încă oferă numai hărți Google și Waze

Driverele care utilizează iPhone 'și, prin urmare, de la sistemul Apple Carplay, pot avea un alt motiv pentru bucurie. Ultima actualizare a navigației evaluate aici a introdus integrarea cu sistemul de drivere, ceea ce face ca hărțile de la aplicație să funcționeze deja de pe afișaj în mașină. Aceasta este o altă navigație în acest fel, iar următorul motiv pentru utilizatorii auto Android pentru a critica soluția Google 'A, care încă oferă numai hărți Google și Waze.

Pentru actualizarea de aici introducerea integrării cu Apple Carplay, autoevolia a atras atenția. Aici Wego o suportă de la versiunea 2.0.53. Din navigație, îl puteți folosi acum, dar creatorii declară că lucrează în continuare la o integrare mai profundă. În curând, mai multe opțiuni cunoscute din aplicație sunt disponibile în Carpay Carpay.

Este demn de remarcat faptul că în Apple Carplay puteți utiliza o serie de aplicații care facilitează viața șoferilor. În plus față de hărțile Apple, Google Maps, Waze, Sygic, TomTom sau Yanosik sunt disponibile aici, printre altele. Aici Wego se alătură acestui grup să extindă și mai mult lista de posibilități și să trezească un fel de gelozie cu utilizatorii unui automobil competitiv Android. Doar hărțile Google și Waza au fost mult timp disponibile pentru o lungă perioadă de timp, iar producătorul nu se grăbește cu declarații care, în timp, vor permite unor terțe părți să-și creeze propriile aplicații pentru a naviga pe această platformă.

În plus, Android Auto, mai ales după o serie de actualizări din ultimele săptămâni, funcționează în multe cazuri extrem de instabile. De mult timp, este cunoscut, printre altele, o problemă cu citirea incorectă a mesajelor de către un profesor sau o operație folosind butoanele de la volanul. Recent, am descris, de asemenea, probleme cu apelurile vocale. Recent, sistemul Apple 'și pare a fi o propunere mai bună pentru șoferi.

Aici, pe Android și iOS puteți descărca din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu