Principal » Internet » Helicon Focus7.5.6

Helicon Focus7.5.6

Internet : Helicon Focus7.5.6

Helicon Focus este un instrument profesional vizat fotografilor care efectuează fotografii în tehnica macro sau microscopică. În ciuda acestui fapt, poate fi folosit și pentru procesarea unui tip diferit (portrete, peisaje, arhitectură etc.), permițând utilizatorului să maximizeze ascuțirea și să îmbunătățească detaliile fotografiilor pe diferite planuri de echipă.

Software-ul se bazează pe metoda de stivuire a focalizării care vă permite să măriți adâncimea câmpului pe baza unei serii de fotografii ale aceluiași cadru. Ea efectuează operațiuni pentru a separa zone ascuțite de fotografii individuale, apoi conexiunea lor la o imagine nouă cu o adâncime mai mare a câmpului. Această tehnică este îndreptată în principal către persoanele care efectuează fotografii într-o distanță scurtă (de ex. Insecte, plante și alte obiecte mici) folosind un trepied.

Programul are funcții pentru corectarea ușoară a mișcărilor în imagini și crearea de la cele mai înalte stive de calitate cele mai înalte, pe baza cărora va fi redată imaginea finală. În focalizarea Helicon, au existat și instrumente de bază pentru retușarea fotografiilor sau a aplicării acestora. Cu ajutorul aplicației, vom crea, de asemenea, panorame, animații și fotografii 3D.

Helicon Focus este distribuit ca o independență sau o extensie pentru Adobe Lightroom. Cu posibilitățile sale, utilizatorii pot utiliza sisteme de operare Windows și Mac OS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu