Principal » Internet » HDRTIST NX1.1

HDRTIST NX1.1

Internet : HDRTIST NX1.1

HDRTIST NX este un program foarte intuitiv pentru crearea de imagini HDR cu multe fotografii și pseudo-HDR dintr-un fișier, inclusiv fișiere brute și DNG de la camerele digitale.

HDRTIST NX se caracterizează printr-o interfață foarte simplă. Puteți sau alegeți un stil preferat din listă, ajutându-vă să examinați sau să controlați fiecare parametru separat. La dispoziția dumneavoastră, avem controlul culorilor aici, compresia tonului, gama vizibilă, luminile și umbrele separat.Puteți adăuga propriile setări în colecția și utilizați din nou.

Previzualizarea fotografiei editate este foarte mare și vă permite să vă uitați la detalii. De asemenea, puteți împărți ecranul în două părți și puteți compara rezultatele de lucru cu originalele.

Programul utilizează o notă de punct de intrare pe 128 de biți, pentru a înregistra culorile și, în același timp, funcționează foarte repede. De asemenea, merită remarcat faptul că programul va gestiona fotografiile cu o rezoluție care depășește până la 100 megapixeli, iar utilizatorul nu va observa sarcina.

HDRTIST NX funcționează cu mecanisme de partajare a fișierelor de sistem, astfel încât să puteți publica imediat o fotografie pe rețeaua socială sau puteți încărca de Airdrop. În plus, programul poate alege fotografii din biblioteca de fotografii.

Versiunea de încercare a programului funcționează timp de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu