Principal » Internet » HDRINSTANT2.0.3

HDRINSTANT2.0.3

Internet : HDRINSTANT2.0.3

HDRINSTANT este un program pentru crearea de imagini HDR din cuști de film. Programul a fost dezvoltat de autorii Marelui Photomatix. Imaginile create cu ajutorul acestuia nu au unele dezavantaje ale imaginilor create din secvența fotografiilor, la fel de dificil de îndepărtat "fantome " plecând prin obiecte în mișcare.

Mecanismul de acțiune HDRINSTANT a fost elaborat pe baza metodelor utilizate în astrofotografie. HDRinStant creează trei fotografii pe bază de cuști de film. Expunerea tratată ca -2 EV este descărcată direct de pe film fără prelucrare, expunere 0 EV din mai multe cadre adiacente, iar nivelul final, la +2, pot fi colectate chiar și din întregul film pentru a obține o bună parte a semnalului la zgomot și extrageți detalii din locurile umbrite.

Imaginile pot fi salvate ca grafică raster sau imagini de radianțe HDR de 32 de biți.

HDRINSTANT este disponibil în trei versiuni. Free vă permite să selectați un fragment de film și să pregătiți o imagine HDR pe baza sa. Versiunea cu lumină plătită, de asemenea, vă permite să utilizați propriile setări, iar profesioniștii mai scumpi vă permite, de asemenea, să îmbunătățiți imaginile înainte de procesul de depunere a imaginii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu