Principal » Internet » HDMI 2.1: rezoluție 10k, 4k în 120Hz și dinamic HDR

HDMI 2.1: rezoluție 10k, 4k în 120Hz și dinamic HDR

Internet : HDMI 2.1: rezoluție 10k, 4k în 120Hz și dinamic HDR

Lumina de zi a văzut specificația HDMI în standardul 2.1, care aduce o mulțime de schimbări. Rezoluția care ajunge la 10k va fi acum manipulată, inclusiv 8K la 60Hz și 4k la 120Hz. În plus, suportul va fi dinamic și va fi introdus fire HDR UHS care garantează lățimea de bandă de 48 GB / s, și astfel permite transmiterea unui videoclip necomprimat la 8K cu HDR-I.

Firele noi sunt caracterizate suplimentar printr-o vulnerabilitate foarte scăzută de la dispozitive externe fără fir și să fie compatibile cu toate standardele HDMI anterioare, de aceea este foarte posibil ca destul de repede să apară în hardware nou.

Cele mai importante caracteristici ale noului standard sunt următoarele:

Rezoluțiile de sprijin de până la 10k, inclusiv 8K la 60Hz și 4K 120Hz, HDR dinamic vă permite să reglați rezistența efectului, chiar și cu o precizie a unui cadru, firele ultra-mare viteză va transmite o imagine necomprimată la rezoluții înalte fără interferențe din exterior , Canalul de returnare a serviciului EARC - cea mai mare calitate a sunetului și o conexiune mai ușoară între dispozitive comparativ cu Arcul standard curent, trei moduri Reîmprospătați pentru a afecta calitatea recepției video: VRR proiectat pentru jocuri (elimină problemele cu un cadru și întârzieri) Qms concepute pentru filme (eliminarea picturilor goale nedorite înainte de conținut) și QFT, de asemenea, potrivită pentru jocuri și realitatea virtuală (reducerea întârzierilor) Allman, a cărei sarcină este de a ajusta automat întârzierea.[IMG = DisplayResolutionSCompar Posibilitățile unui nou standard sunt impresionante, dar în contextul utilizării acestora, de exemplu în jocuri, trebuie să rețineți cât de mult va crește performanța cardurilor grafice. Probabil că va dura mult timp jucând în 10k 8k sau chiar cele mai recente titluri vor fi pe ordinea de zi și fezabilă din punct de vedere financiar pentru un jucător tipic de weekend.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu