Principal » Windows » Hardoutedools1.0

Hardoutedools1.0

Windows  : Hardoutedools1.0

HardoTools este un mic program al cărui sarcină este de a crește securitatea în Windows prin dezactivarea unei părți a Microsoft Office 'A, Adobe Acrobata și sistemul de operare în sine. Serviciul se reduce la apăsarea unui buton.

Aplicația dezactivează suportul scripturilor în Windows, blochează autorouchamienii și capacitatea de a utiliza linia de comandă. Adobe Acrobat nu va mai putea să perceapă script-uri JavaScript și să ruleze documente încorporate în PDF-ACH, iar pachetul Office Office va fi lipsit de macro-uri, controale ActiveX și Manipularea Obiect Ole.

În acest moment, programul nu vă permite să utilizați orice opțiuni în care am putea alege ce elemente sunt de a dezactiva. Toate în același timp sunt dezactivate, dar după repornirea computerului, le puteți restabili dacă este necesar.

Potrivit creatorilor, programul poate fi util în primul rând din punctul de vedere al utilizatorilor obișnuiți de calculator care nu utilizează niciodată oricare dintre funcțiile descrise mai sus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu