Principal » Android » Happy Wheels1.0.9

Happy Wheels1.0.9

Android  : Happy Wheels1.0.9

Roțile fericite sunt o dată disponibile numai de la nivelul browserului web un joc arcade foarte simplu și captivant, al cărui obiectiv principal este să treci cât mai repede posibil între două puncte. Vehiculele remarcabile merită disponibile - biciclete, segway sau scaun cu rotile.

Roțile fericite, în ciuda faptului că, la prima vedere, nu impresionează cu o setare grafică frumoasă și rafinată, poate oferi o mulțime de ore de distracție aproape identic ca prototipul disponibil în anii de pe PC din browserul Web. Un mecanic simplu contribuie la succesul gigantic, umorul abstract și brutalitatea.

După cum am menționat deja, sarcina jucătorului este de a depăși pista de la punctul de plecare la linia de sosire. Pe drumul spre eroul nostru există multe obstacole care par a fi banale la primele niveluri. Acestea, disponibile la o perioadă ulterioară pot adera la provocarea corectă. În mod similar cu controlul. În ciuda faptului că numai 5 butoane sunt disponibile, operațiunea lor eficientă nu aparține celor mai simple.

Este de remarcat faptul că eliberarea pentru Android a fost lipsită de un element semnificativ - un editor de bord care permite utilizatorului să creeze orice, inventat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu