Principal » Internet » Fericit babyversion 1.6.1

Fericit babyversion 1.6.1

Internet : Fericit babyversion 1.6.1

Fericit Baby este o aplicație creată pentru părinți care așteaptă un copil care îi va ajuta, de asemenea, în primele luni după naștere. Nu numai că include informații utile, dar vă permite să păstrați un jurnal.

Începem aventura cu aplicația din configurația profilului. În primul pas, definim dacă dorim să folosim partea de sarcină sau aceasta după nașterea unui copil. Apoi ne dăm numele, relația cu un copil (DAAT / MAMA) și data livrării / ultima menstruație. De acum înainte, vom întâmpina ecranul cu un rezumat al informațiilor. Din păcate, în ciuda posibilităților de personalizare a aplicației și de selectare a modului tatălui, o parte din opțiuni și mesaje vor fi direcționate către femei.

În ciuda acestui tip de eșec, aplicația conține descrieri nu numai pentru MAM, ci și pentru bărbați mai aproape de ceea ce se întâmplă cu o femeie și cum să o ajute atunci. Fericit Baby conține informații despre sarcină, naștere și dezvoltarea copilului în lunile individuale de viață. Femeile pot monitoriza în plus greutatea lor și pot scrie vizite la medic. Din păcate, nu a existat nici o sincronizare cu calendarul sistemului. Datele salvate sunt disponibile numai de la nivelul programului.

Aplicația include, de asemenea, accesul la magazin, numai produsele sponsorice sunt disponibile în acesta. Cu toate acestea, această parte se poate aprinde și se concentrează numai pe urmărirea progresului în dezvoltarea unui copil. Fericit Baby este una dintre cele mai interesante propuneri pentru părinți, în special părinții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu