Principal » Internet » Hamster gratuit ZIP Archiver 3.0 - Complet nou, cu o interfață prietenoasă și dropuri integrate

Hamster gratuit ZIP Archiver 3.0 - Complet nou, cu o interfață prietenoasă și dropuri integrate

Internet : Hamster gratuit ZIP Archiver 3.0 - Complet nou, cu o interfață prietenoasă și dropuri integrate

Hamster GRATUIT ZIP Arhiva este unul dintre programele mai puțin populare de arhivare, dar astăzi a lansat versiunea 3.0 are o șansă de a se schimba. Puteți vedea că programul a fost rafinat și devine încet o alternativă interesantă la Winrar popular.

Hamster gratuit ZIP Archiver este gratuit, ușor de utilizat și a fost tradus în poloneză. Programul se remarcă din competiție o interfață interesantă de utilizatori, care utilizează numai cele mai frecvent utilizate funcții și utilizează metoda Drag-I-Drop pentru a crea rapid o arhivă, pentru a despacheta fișierele în locul selectat sau pentru a trimite o arhivă ambalată de un alt program (de exemplu Skype).

Dezvoltatorii programului, cu toate acestea, laudă, însă, în primul rând, viteza de compresie a fișierelor. Prin utilizarea mai multor procesoare, așa cum a făcut-o cu prima, iar setările optime de compresie Hamster, arhivatorul ZIP gratuit este de a împacheta fișiere mai repede decât produsele concurente. Sprijinul Hamstersoft pentru această cerere oferă rezultatele testelor sale (din păcate din 2011), dar vă încurajează, de asemenea, să vă verificați independent produsul.

[1/2

Free Zip Archiver vă permite să creați cu ușurință un zip ambalat și arhive 7Z cu posibilitatea protecției prin parolă și împărțirea în mai multe părți și, de asemenea, extrage conținutul arhivelor, inclusiv ZIP, RAR, 7Z, ARJ, ISO, QZ, GAR, LHA , LHz, formate de arc, bz și cabină. Este demn de remarcat faptul că puteți lucra cu fișierele nu numai pe discul dvs. Programul vă va permite, de asemenea, să lucrați cu CD-uri și DVD-uri, servicii de conectare la partajarea fișierelor - dropbok-uri populare și un preț atractiv Yandex Disk.

Dornici să testeze o nouă tranșă de Hamster Free Zip ArchiveMoga pentru ao descărca de la baza noastră pentru sistemele Windows și OS X.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu