Principal » Android » Timp de ciocan!1.1.0

Timp de ciocan!1.1.0

Android  : Timp de ciocan!1.1.0

Timp de ciocan! Acesta este un joc arcade în care sarcina jucătorului este de a proteja castelul împotriva bombe suprapuse folosind un ciocan imens.

Acesta este un joc care ar trebui să ofere o mulțime de divertisment atunci când avem un timp ușor liber, de exemplu. În timpul călătoriei cu autobuzul sau în timpul unei pauze de universități. Ideea pentru gameplay pare simplă, dar contrară aparențelor, nu este ușor să obțineți mai multe puncte. În timp de ciocan! Controlăm atașat la castel cu un ciocan. Pe partea dreaptă în partea noastră și bombe mai mici sau mai mari gri. Folosind un ciocan, trebuie să le reflectați cât mai mult posibil. Îl controlez cu atingerile luminoase ale ecranului dispozitivului și când ținem degetul pe ecran un pic mai mult, atunci ciocanul începe să se rotească la viteză mare și să reflecte toate bombe suprapuse cu rezistență ridicată. Este demn de remarcat aici că apăra blocul deloc nu este ușor, pentru că în direcția sa se suprapune grupul foarte mare de bombe și de a le reflecta pe toate, aveți nevoie de multă precizie într-un control de ciocan.

Vor fi cărucioare cu monede de aur între bombe. În nu, trebuie, de asemenea, să loviți pentru a economisi monede în contul dvs. Ele sunt utile, deoarece datorită lor putem cumpăra instrumente mai fortificate, de exemplu. Disputele axului.

Jocul este disponibil gratuit, dar afișează anunțurile. Le putem dezactiva folosind un modul de micropayment, vor dispărea, de asemenea, atunci când cumpărăm unul dintre dispozitivele castelului nostru. Timp de ciocan! De asemenea, vă puteți integra cu Google Play. Datorită acestui fapt, rezultatele obținute în joc vor fi capabile să salveze în Cloud Google, să le sincronizeze între dispozitive și curse cu alți utilizatori de aplicații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu