Principal » Internet » Hakuj ca Ray Arnold din Parcul Jurassic

Hakuj ca Ray Arnold din Parcul Jurassic

Internet : Hakuj ca Ray Arnold din Parcul Jurassic

Jurassic Park, un film cu dinozauri clonate, care au stăpânit insula, este cunoscută pentru toată lumea. Într-una din cele mai renumite scene Samuel L. Jackson, jucat în figura lui Ray Arnold, încercând să ridice puterea asupra parcului Dennis Nedriem. Dacă vă place și această scenă, am o veste bună pentru dvs. - puteți încerca, de asemenea, acest lucru.

Ah ah ah, nu ai spus cuvântul magic - Jurassic Park Magic Word clip

Pe pagina sistemelor Jurassic puteți încerca mâna la hacking * hackeri nadri. Sistemul său, desigur, nu vă va lăsa să intrați înăuntru. O încercare de trei ori pentru a debloca parcul va termina pentru cei care încearcă să-și urmărească capul atașat de corpul de desene animate al lui Elvis Presley. Desigur, va fi, de asemenea, un faimos ah, ah, ah, nu a spus cuvântul magic!* O încercare de a căuta mediul fals Unix va oferi mai multe alte curiozități din film, cum ar fi o fotografie din colecția Nedri. Încurajez toate părțile interesate să înceapă să joace de la muzică on comanda, care vă va permite să vă îmbunătățiți în climă. Ajutor, acces, sistem, ls și comenzi de afișare funcționează, de asemenea.

Autorul proiectului, Tully Robinson să recreeze vechiul desktop-uri IRIX și Macintosh Systems pe care le-am putea vedea în film, folosit HTML5 și JavaScript. Pentru crearea sistemelor Jurassic, toată lumea se poate alătura ce încurajează Tully. Codul proiectului este deschis, disponibil pe o licență MIT și este pe Githubie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu