Principal » Internet » Hackerii au furat datele pacientului. Poliția a sfătuit să plătească o răscumpărare

Hackerii au furat datele pacientului. Poliția a sfătuit să plătească o răscumpărare

Internet : Hackerii au furat datele pacientului. Poliția a sfătuit să plătească o răscumpărare

Atacurile cibernetice devin entități mari și mici, deși în principal cetățeni obișnuiți. În plus față de companiile mici și oamenii obișnuiți, nu a fost de acord să coopereze cu ciberneticul de cibernetic. Între timp, Lifelebs a plătit hackerii pentru datele sale 15 milioane de clienți.

Nu mai vorbim despre o mică companie sau o persoană privată. Aceasta este o bază de date imensă. Canadienii din Lifelebs care sunt o companie de frunte care se ocupă de diferite tipuri de cercetări și diagnostice de laborator în această țară, au căzut victime ale infractorilor din octombrie. Printre informațiile au fost date sensibile la pacienți. Numele și prenumele, adresele, e-mailurile, data nașterii, login-urile și parolele sau a documentelor medicale și a rezultatelor cercetării.

Experții au sfătuit concentrarea

Plata nu a fost o idee despre o întreprindere în sine. Șeful de salvare a trimis o declarație clienților săi în care a asigurat că societatea cooperează cu aplicarea legii și a procedurii a fost rezultatul recomandărilor experților.

O echipă de negociatori și specialiști în domeniul securității cibernetice nu în această acțiune. Compania împreună cu serviciile examinează cu atenție cazul încălcării datelor confidențiale și după încheierea lucrării va face public constatările și recomandările sale.

clienții LifeLebs au fost supuse la o protecție suplimentară

În plus, clienții Lifelebs vor proteja furtul identității și vor contracara frauda. Nu puteți vedea hackerii. Până în prezent, nu au divulgat informații sensibile, cu toate că nimic nu este cunoscută de infractori, chiar și plătite în funcție de cererile lor pentru recâștigarea controlului datelor.

Din ce în ce mai mult, se produce furtul pacienților din spitale. Este posibilă o protecție optimă împotriva acestui tip de atacuri care utilizează o soluție antivirus adecvată

Compania a lansat, de asemenea, o linie telefonică specială și un site web dedicat pentru cei afectați de încălcarea datelor. Nimeni nu a fost dezvăluită ca societatea LifeLebs plătit, dar cu siguranță nu cantități mici. Definit incomparabil mai mare decât ocupația obișnuită pentru decriptarea datelor pentru infecțiile criptolocker.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu