Principal » Internet » Hackeri paralizați spital. Toate ambulanțele s-au întors înapoi,

Hackeri paralizați spital. Toate ambulanțele s-au întors înapoi,

Internet : Hackeri paralizați spital. Toate ambulanțele s-au întors înapoi,

Eskenazi Sănătate, Spitalul din statul american din Indiana, a trebuit să întoarcă toate ambulanțele cu pacienții care au venit la instalație. Motivul a fost atacul de ransomware, care a provocat lipsa de acces la cele mai importante sisteme.

Eskenazi Sănătatea din Indianapolis este una dintre mai multe spitale americane care, în timpul pandemiei, au căzut victimă unui val masiv de Cyberratt. Potrivit mass-media străine, OK a avut loc miercuri. timp. 3.30 am timp local. Toate ambulanțele recrutate au fost direcționate către alte facilități.

Când a fost detectat atacurile de ransomware, au fost luate remedii adecvate în spital. Partea serviciilor a fost imediat exclusă și posibilele încălcări au început să verifice. Închis M.în. Accesul la e-mail și înregistrări medicale electronice.

Aproximativ. timp. 18.30 Site-ul spitalului a fost, de asemenea, oprit. În declarația oficială, s-au raportat sănătatea Eskenazi că nu a fost detectată nicio activitate indicată de încălcarea pacienților și a personalului instalației.

Crapper. Faimosul actor sa dat sine?

Sistemele de monitorizare au reacționat așa cum ar trebui (

..

). Multumesc pentru rabdarea si intelegerea ta; Vom continua procesul nostru de evaluare corectă și restaurarea funcționalității - a declarat purtătorul de cuvânt Tom Surber într-o declarație.

Atacurile de ransomware constau în blocarea accesului la un sistem informatic sau pentru a împiedica citirea datelor stocate pe ea. Cybercriminalele solicită, de obicei, victimelor lor de răscumpărare ridicată în schimbul restabilirii statului anterior. Acesta a fost cazul pentru JBS SUA, Companiile care aparțin celui mai mare procesor de carne din lume -braziliană Enterprise JBS S.- ea a cedat hackerilor, plătind 11 milioane de dolari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SecurityBaerySeparationCrogramingHookers în SUA

Recomandat
Lasă Un Comentariu