Principal » Internet » Hackerii au lăudat că au avut un murdar pe Trump și... A părăsit capota

Hackerii au lăudat că au avut un murdar pe Trump și... A părăsit capota

Internet : Hackerii au lăudat că au avut un murdar pe Trump și... A părăsit capota

Am raportat recent o scurgere uriașă de date despre sute de celebrități din lumea spectacolului, sport, film și muzică.

Hackerii din grupul Revil au lăudat că au intrat cu până la 756 gigaocteți de date private Grubman Shire Meiselas & Sacuri. Ea este cea care se ocupă de reprezentarea stelelor de afaceri și stocate pe serverele sale, printre altele, contractele de celebrități.

Un grup de hackeri, probabil deja nerăbdător că nu a primit încă o răscumpărare de la o firmă de avocatură (inițial 21 de milioane de dolari, iar acum cererile au crescut până la 42 de milioane). Prin urmare, hackerii au decis să împărtășească o colecție de 169 de e-mailuri, care conținea mentionarea Trumpului Donald.

Cu toate acestea, după analiză, sa dovedit că absolut nu există "murdar ", care presupune că Grupul Revil a fost de a avea un președinte american și a lăudat acest fapt mai devreme.

Mai mult, uneori cuvântul "Trump " a fost în aceste mesaje folosite ca un verb englez (semnificativ la fel de mult ca mai mult sau mai puțin "outweight " / "Pierce cineva în ceva ").

Grupul Revil, totuși, se va plânge că e-mailurile care au împărtășit acum conțin aceleași informații inofensive despre Trump. Astfel, hackerii sugerează că au ceva mult mai "suculent ".

Este un alt Blef care este de fapt? Ar trebui să fim în curând convinși (sau nu).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu