Principal » Android » Haiz1.6.9

Haiz1.6.9

Android  : Haiz1.6.9

Caracteristica principală a HAZ este schimbul de resurse financiare între utilizatori, menținând în același timp un contact live. Titularul de cont din serviciu are acces constant la banii, transferurile, plățile de carduri, retragerile din ATM-urile și reîncărcarea numerelor de telefon preplătite.

Părinții primesc prin aplicarea plină de înțelegere asupra cheltuielilor copiilor lor, pot stabili limite, atât zilnic, cât și o singură dată, determină ordinele de buzunar fix sau creează obiective comune pentru care familia va colecta împreună.

Stabilirea unui cont HAI și îndrumarea sa sunt gratuite. Există, de asemenea, taxe percepute pentru cinci primele transferuri externe și realizate prin intermediul serviciilor bancare online și cinci plăți de la ATM-urile Euronet și Planet Cash.

Puteți pune în cont în fiecare ramură Aliorbank, atunci ar trebui să asociați cu el. Cu consimțământul părintelui, o astfel de factură poate înființa copii care aveau 13 ani, în cazul copiilor mai tineri, proprietarul contului este părinte care oferă funcțiile sale prin aplicație.

Puteți comanda un card de plată cu card de plată fără contact - gratuit pentru toți cei care vor lua cel puțin cinci tranzacții lunare. În viitor, există o funcție de plată mobilă, utilizând smartphone-uri care suportă tehnologia HCE.

Recomandat
Lasă Un Comentariu