Principal » Internet » Grindină regelui! Duke Nukem 3D se termină cu 18 ani, câștigat modul multiplayer

Grindină regelui! Duke Nukem 3D se termină cu 18 ani, câștigat modul multiplayer

Internet : Grindină regelui! Duke Nukem 3D se termină cu 18 ani, câștigat modul multiplayer

Faptul că regele ducele este veșnic viu, nu trebuie să convingi pe nimeni. Unul dintre cele mai populare FPS din anii nouăzeci care se încheie cu optsprezece ani.

Generația mai tânără nu poate înțelege acest lucru, dar Duke cu optsprezece ani în urmă a stârnit emoții uriașe. Jocul a fost criticat în mod repetat pentru promovarea pornografiei și a violenței. Aruncarea de bani în prostituate și prezentarea femeilor numai în rolurile obiectelor sexuale cu condiția ca această poziție un spațiu glorum pe mai multe liste de cele mai multe jocuri controversate.

Duke Nukem 3D: Megaton Edition - Remorcă multiplayer

În Polonia, jocul sa întâlnit cu critici, nu numai pentru aceste motive. Nu toată lumea este conștientă de acest lucru, dar Duke Nukem 3d a făcut un dublu polonez, care, ce să se ascundă aici nu este cel mai bun. Lectoarele cu voce slabă de modă și traducere prea literală din limba engleză nu au încurajat achiziționarea unei versiuni duble. Puteți auzi acest lucru în videoclipul postat. ATENŢIE! Acest conținut nu este potrivit pentru minori datorită unui număr mare de blesteme.

Duke Nukem 3D ENG vs Pl

Dacă doriți să vă reamintiți aventura regelui, aveți o mare oportunitate pentru acest lucru din mai multe motive. Mai întâi de toate, Duke Nukem 3D: Megaton Edition (conține Duke Nukem 3D: Ediția atomică și 3 add-on-uri) Modul multiplayer Deathmatch și moduri de cooperare online. Împreună, chiar și opt jucători pot juca, indiferent dacă se joacă pe PC, Maku sau Linux. Versiunea 1.2 jocuri au găsit, de asemenea, 3 realizări noi și îmbunătățirea sistemului de iluminare. Steam oferă, de asemenea, mii de hărți suplimentare în atelierul dvs. Ce poate interesa cel mai mult această reducere de 60% a prețului jocului, datorită căruia poate fi achiziționată versiunea de bază pentru 3,99 euro.

Oricine dorește să cumpere ducke 'a, poate aici. Promovarea jocurilor durează doar până la sfârșitul lunii ianuarie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu