Principal » Internet » H & M - Iubesc moda

H & M - Iubesc moda

Internet : H & M - Iubesc moda

H & M - Ne place modelul este aplicația oficială a lanțului de îmbrăcăminte H & M. Acesta oferă acces la funcții responsabile pentru prezentarea ofertei, promovării și vânzării curente, precum și opțiunile de căutare pentru magazinele staționare H & M în imediata vecinătate.

Oferta H & M pe ecranul Smartphone

Aplicația vă permite să navigați convenabil oferta H & M completă în categoria ON, ea, copil, divizată și domiciliu. Toate produsele disponibile sunt prezentate împreună cu o galerie foto, prețul și informațiile detaliate - conținând în funcție de tipul de subiect tip de dimensiune, compoziție, instrucțiuni de spălare sau număr de articol. În plus față de caracteristica de navigare a sortimentului H & M - ne iubim modelul, de asemenea, vă permite să faceți achiziții și să creați o listă de produse preferate.

Funcții suplimentare H & M - Ne place modelul

Folosind aplicația, vă puteți familiariza, de asemenea, cu oferta de vânzare H & M, realizând coduri de reducere și cupoane, managementul contului clientului, navigarea H & M, căutați magazine într-o anumită locație, căutați un catalog pe numărul produsului, precum și profilurile de subscriere H & M în cele mai populare site-uri de socializare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu