Principal » Internet » Guardian VR

Guardian VR

Internet : Guardian VR

Guardian VR este o aplicație cu telefoane de 360 ​​de grade care conțin elemente de realitate extinsă pregătită de biroul editorial al Guardianului.

Materialele de film disponibile în Guardian VR se referă la un subiect, discutat de jurnaliștii de servicii. Primul film se referă la cazul persoanelor izolate permanent în SUA. Datorită aplicației, puteți face o excursie virtuală într-o celulă de exemplu și o plantă închisă în care se află în general. Imaginea vizibilă pe ecranul programului se modifică dinamic când mutăm dispozitivul și, de asemenea, auzim comentariul creatorilor de film și a interlocutorilor acestora. În plus, conținutul declarației variază în funcție de punctul vizibil pe ecranul principal, marcați ecranul dispozitivului.

Aplicația funcționează cu ochelari de carton, dar filmele pot fi de asemenea redate fără hardware de acest tip. În plus, producătorul de aplicații recomandă utilizarea căștilor pentru a menține o calitate optimă a sunetului.

Guardian VR este optimizat să lucreze la iPhone 'Ach 5 și mai mare. IPhone 5 și 5S Smartphone-uri funcționează cu carton V1 și iPhone 6 și cooperează mai nou cu carton v2.

Recomandat
Lasă Un Comentariu